Karbo Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zg艂o艣 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Siema ! 聽 Bawi臋 si臋 ostatnio w testowanie produkt贸w ze stajni 4Detailer i powiem Wam szczerze, 偶e jestem pozytywnie zaskoczony. Dzi艣 chcia艂bym Wam pokaza膰 czym jest i co daje produkt聽Slide for Clay Teraz kr贸tki opis produktu: "Slide For Clay聽powsta艂 dzi臋ki naszej wsp贸艂pracy z zawodowymi detailerami. Preparat ten posiada neutralne PH i zosta艂 stworzony z my艣l膮 o zwi臋kszeniu efektywno艣ci i przyjemno艣ci procesu glinkowania. Nasz produkt nadaje odpowiedniego po艣lizgu, aby zapewni膰 bezpiecze艅stwo przy pracy, a przyjemno艣膰 nadaje wspania艂y zapach. Zapobiega powstawaniu rys i smug, nie jest t艂usty. Produkt zosta艂 przetestowany przez naszych partner贸w, kt贸rzy potwierdzaj膮, 偶e produkt nie rozpuszcza 偶adnej glinki. Pami臋taj, trzymasz w r臋ku owoc wielu godzin do艣wiadcze艅 profesjonalist贸w, kt贸rzy Twoj膮 prac臋 traktuj膮 bardzo powa偶nie i chc膮 uczyni膰 j膮 wyj膮tkowo skuteczn膮. Spos贸b u偶ycia:聽 Produkt gotowy do u偶ycia Umyj dok艂adnie powierzchni臋 lakieru Za pomoc膮 atomizera rozpyl Slide For Clay na powierzchni臋, kt贸r膮 b臋dziesz oczyszcza艂 za pomoc膮 glinki Przesuwaj glink臋 po powierzchni, aby oczy艣ci膰 lakier Nast臋pnie przetrzyj powierzchni臋 mi臋kk膮 mikrofibr膮." To by by艂o na tyle. Zabieramy si臋 do roboty ! Tak to sobie wygl膮da w r臋ku Wiecie ju偶 zapewne, 偶e mi podoba si臋 ten design 聽 A kuku. R贸偶owo, fajniutko 聽 Zabieramy si臋 za zabaw臋 na nadkolu Eclipse. By艂 oczyszczany przed zabiegiem t&g oraz deironem... Ciekawe co si臋 nam uka偶e. Lecim z koksem ! 聽 Pierwsze obserwacje mo偶na poczynia膰 聽 No i gliniorka w ruch. Yellow standardzik zabiera si臋 do roboty 聽 Popracowa艂em 4 minutki, czas dopryska膰 tam gdzie sucho Ufff napracowa艂em si臋 troszk臋 szukaj膮c spostrze偶e艅 przy pracy, trza rzuci膰 okiem na glink臋 聽 Abra kadabra 聽Podsumowanie:聽- Zaczn臋 od s艂贸w kt贸re pierwsze pchaj膮 mi si臋 na my艣l. Ci臋偶ko jest ukaza膰 test podk艂adu do glinki no bo niestety za pomoc膮 aparatu tego nie wida膰. Mam kilka plan贸w na g艂臋bsze i fajniejsze testy ale uparciuchy i tak stwierdz膮 偶e mo偶e to by膰 nie miarodajne. Niemniej jednak chcia艂bym si臋 podzieli膰 swoimi rozkminami mechanicznymi. Jak si臋 okaza艂o po wszystkim nadkole by艂o czysciutkie, ale mam swoje spostrze偶enia - Produkt nadaje bardzo fajnego po艣lizgu dla glinki. Nie spotka艂em si臋 z tym, aby przez chwil臋 glinka si臋 zaci臋艂a. - Zasychanie nie jest szybkim procesem, trzeba czasu albo braku zainteresowania aby zasech艂. Wydaje mi si臋, 偶e czas raczej standardowy do tego typu produkt贸w. Moja mieszanka domowa szampon i woda nadaje s艂abszego po艣lizgu i zasycha szybciej wi臋c jest gucio - Zapach taki curkierkowy, fajny serio. Nie jest to kolejny produkt cytrusowy, wi臋c tym bardziej jestem za !聽 - konsystencja p艂ynna, kolor r贸偶owy, przelewanie jak najbardziej przyjemne.聽 - Slide for Clay nie zostawia trwa艂ych zaciek贸w. Po zaschni臋ciu wida膰 jak pracowa艂a glinka, lecz schodz膮 one pod wod膮, nie ma z nimi problem贸w.聽 - Butelka si臋 nie odkszta艂ca, sam atomizer do艂膮czany do zestawu jest wszechobecnie znany, dobrze spe艂nia swoj膮 rol臋 聽 - Rozprowadzanie nie sprawia problem贸w, mgie艂ka w stu procentach wystarcza.聽 - Sam produkt 艂atwo si臋 zmywa, nie jest chemiczny w moich odczuciach. - Cena za 1l to 29z艂. Czy to du偶o ? My艣l臋, 偶e to dobra cena za dobry produkt. Ocen臋 finaln膮 zostawiam Wam 聽 - 4Detailer good job 聽!聽
ktm950 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zg艂o艣 Opublikowano 10 Czerwca 2018 @Karbo聽fajny test. Kupi艂e艣 mo偶e te偶 ich kwa艣ny szampon?聽
Karbo Opublikowano 10 Czerwca 2018 Autor Zg艂o艣 Opublikowano 10 Czerwca 2018 @ktm950聽dzi臋ki. tak kupi艂em, by艂em te偶 na testach. Jest zajebisty. Tylko nie mia艂em do tej pory auta z pow艂ok膮... A szkoda. Bo mam i szampon i piane... Ale odezw臋 si臋 do @david2888 nied艂ugo, mo偶e co艣 razem zrobimy jak si臋 zgodzi
D@ViD Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zg艂o艣 Opublikowano 10 Czerwca 2018 @Karbo聽huhu wywo艂any do tablicy聽pisz 艣mia艂o co tam wymy艣li艂 :)聽
Rekomendowane odpowiedzi
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj si臋Zaloguj si臋
Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.
Zaloguj si臋