matteo Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 Może być jeszcze ew. nafta oświetleniowa ale to mało wygodne. Ja takową naftę przelałem do atomizera po Akrze K2, a jeśli chodzi o samo działanie, to jestem bardzo zadowolony z nafty oświetleniowej. Wystarczy spryskać, poczekać i zmyć te czarne, upierdliwe kropki, czasem trzeba czynność powtórzyć. Jest na pewno bezpieczna dla lakieru, i kosztuje 6zł za 0,5L.
proximo Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 Może być jeszcze ew. nafta oświetleniowa ale to mało wygodne. Ja takową naftę przelałem do atomizera po Akrze K2, a jeśli chodzi o samo działanie, to jestem bardzo zadowolony z nafty oświetleniowej. Wystarczy spryskać, poczekać i zmyć te czarne, upierdliwe kropki, czasem trzeba czynność powtórzyć. Jest na pewno bezpieczna dla lakieru, i kosztuje 6zł za 0,5L. a czym potem usuwasz nalot / osad po nafcie? jak wiadomo zosje tłusty "film" po niej.
malkolm Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 a czym potem usuwasz nalot / osad po nafcie? jak wiadomo zosje tłusty "film" po niej. wystarczy woda z szamponem
Rekomendowane odpowiedzi