Carlos Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2021 Panowie.... Tak czytam, czytam i zacząłem się zastanawiać czy w moim przypadku kiedy lakier jest w miarę dobrym stanie poza niewielką ilością mikro rysek i śladów po wodzie jest sens iść w pasty polish/finish. Czy nie lepiej by było "objechać" civica cleanerem? Nie ukrywam że w zasadzie jestem/byłem zdecydowany na 3D One Hybrid... Podpowiedzcie proszę czy ma to sens iść w cleaner czy jednak w pastę?
keza Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2021 @Carlos Jeżeli uważasz, że lakier nie wymaga pasty polish/finish to śmiało możesz zastosować cleaner lekko ścierny. W połączeniu z padem tnącym możesz bardzo fajnie odświeżyć auto, a przy okazji pozbyć się trochę defektów. Możesz spróbować Carpro Essence.
Carlos Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2021 Godzinę temu, keza napisał: @CarlosMożesz spróbować Carpro Essence. Serdeczne dzięki za polecenie produktu... Zapoznam się z nim bo widzę że jest wątek na jego temat. Jeśli będę miał jakieś pytania to pozwolę się odezwać. Rozumiem że pracowałeś na tym produkcie...
Moderator Streat Opublikowano 27 Października 2021 Moderator Zgłoś Opublikowano 27 Października 2021 6 godzin temu, keza napisał: Możesz spróbować Carpro Essence. Bardzo dobra pasta do miękkich lakierów
keza Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2021 @Carlos tak, tylko na innych lakierach. Fajnie się sprawdzał w moim przypadku przygotowania autka pod zabezpieczenie i przy okazji usunąć niewielkie niedoskonałości.
Rekomendowane odpowiedzi