sebba75 Posted April 5, 2010 Report Posted April 5, 2010 Mialem wczesniej te zdjecia wlozyc ale skleroza,auto wlasciwie staruszek z 1998R ale jak na warunki w Szwecji zadbane mam tu na mysli rdze reszta norma psie klaki,rysy jak zawsze.Na moje zdziwienie lakier pieknie sie podal korekcie w waszych tematach o maszynie DA ja wyciagnalem moja stara Festola i testowalem.Prawie cala korekta byla jedynie na maszynie DA efekt zadawalajacy. Kabinacje byly rozne 3M, Menzerna,Scholl i LG z Nielsena
sebba75 Posted April 5, 2010 Author Report Posted April 5, 2010 Jakich środków użyłeś?? Rozne proby byly i 3M i Scholl,Menzerna troche Lahegi,ale chyba najlepiej szlo na futrze z DA i S17 ale to tez moze byc moje przyzwyczajenie do past Scholl
maly_marcin Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 Profesjonalna robota A kolor bardzo ciekawy
Globy Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 Super efekt, a do tego ciekawy kolor Pocieszasz mnie tym bardziej, że i ja wreszcie muszę rozdziewiczyć swój zestaw Scholla. Lampy też robiłeś S17? Które gąbki?
Przemek Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 I nasz ukochany very profi amator używa DA...
sebba75 Posted April 6, 2010 Author Report Posted April 6, 2010 I nasz ukochany very profi amator używa DA... Nio a co amatorzy nie moga jezdzic na DA Globy chyba na S17 ale na zoltych padach takich jak ma nox w sklepie
sebba75 Posted April 6, 2010 Author Report Posted April 6, 2010 Ręka pożadnego amatora wszystko poprowadzi. A to TY nie wiesz dlaczego? Bo glupi zawsze ma szczescie mam na mysli siebie oczywiscie
Recommended Posts