EB84 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Trzecia moja praca: Saab 95 czarny z 2003 roku- stan tragicznie ale tylko przed Przed i w trakcie renowacji Zabieg polegał na wetsanding kilka elementów (np dolna część drzwi ) - Polerowanie z padem HEX zółty CG + Diamont cut 1.0; Polerowanie z padem HEX zielony CG + Diamont Cut 2.0. Wykończenie z padem HEX czerwony CG + scratch X. Na końcu Tech WAX z padem Czarnym Nie zrobiłem zderzaki który się nadają tylko na lakierownie, i tez nic nie robiłem przy koła bo miały być wymienione na letni. Wynik zadowalając nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 odżyła sabina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kociek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 No no, porównując do stanu "przed", wyszło pięknie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Łożesz, jak można tak zrypać lakier na aucie - mówię o "przed" Stan "po" - first class Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Piękny saab i super robot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebba75 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Piekna robota i faktycznie uszkodzen bylo duuuuuuzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanquisz Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 glinki nie było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EB84 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 glinki nie było? bylo, bylo uzywam systematycznie przed jakikolwiek pracy Dziekuje bardzo za komentarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globy Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Wow, typowe auto służbowe Gratuluję włożonej pracy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor m.k. Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Właściciel musiał być pod wrażeniem po takiej zmianie. Zazdroszczę materiału do pracy (Saab ) i gratuluję efektu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ale zjechany lakier jak na 2003r . Moge sie zalozyc ze jezdzila kobieta albo starsza osoba. Wyszlo ladnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EB84 Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Emeryt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Lakier był naprawdę w tragicznym stanie ... ale teraz jest piękny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavwek.ie Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 good job Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fernando Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Dobra robota Mierzyłeś może grubość lakieru przed i po? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EB84 Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Nie dopiero nie dawno kupiłem miernik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZ Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Da się osiągnąć sensowne efekty na takim lakierze przy wykorzystaniu ręcznej polerki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_arek_ Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 lz Wydaje mi się ze przy tak zajechanym lakierze ciężko będzie to jakoś ładnie wyprowadzić... EB84 czy moglbys lub ktoś kto miał styczność z lakierem w Saabie określić jaki on jest? Jak się z nim pracuje twardy, miękki...? Sam za kilka dni będę miał właśnie saaba 95 tyle ze 2000r i na pewno będę chciał go doprowadzić do takiego stanu jak ten... oczywiście stanu po korekcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer23 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 efekt super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZ Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 _arek_, pisząc taki lakier miałem na myśli rodzaj lakieru - czyli czarny kolor Saaba. O ile Saab nie miał różnych czarnych lakierów czego nie jestem pewien. Pytałem się o ten lakier autora tego dzieła i podobno jest miękki więc może ręcznie da się osiągnąć niezłe efektu. Na niektórych relacjach widać, że nawet ręczną polerką da się niekiedy osiągnąć bardzo dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi