NiemalyChlopiec Posted April 5, 2018 Report Share Posted April 5, 2018 Cześć! Ostatnio zacząłem doprowadzać swój samochód do stanu nierdzewiejącego;) oczyściłem rdzę, nałożyłem rstop, podkład i lakier. Lakier nakładałem pędzelkiem. I teraz pytanie - czym to wypolerować, żeby w miarę wyglądało? Myślałem o papierze typu 2-4k + pasta polerska. Dobrze myślę, czy radzicie coś jakoś inaczej? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostek88 Posted April 5, 2018 Report Share Posted April 5, 2018 5 godzin temu, NiemalyChlopiec napisał: Cześć! Ostatnio zacząłem doprowadzać swój samochód do stanu nierdzewiejącego;) oczyściłem rdzę, nałożyłem rstop, podkład i lakier. Lakier nakładałem pędzelkiem. I teraz pytanie - czym to wypolerować, żeby w miarę wyglądało? Myślałem o papierze typu 2-4k + pasta polerska. Dobrze myślę, czy radzicie coś jakoś inaczej? Pozdrawiam Pędzelkiem jest słabo, bo mało płaska zaprawka wychodzi, lepiej punktowo nanosić krople i pozwalać im się rozpływać. Baza razem z bezbarwnym rozmieszana. Potem papier na wodzie i pasty, ale niskie obroty - niska temp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts