Pajko Posted March 28, 2018 Report Share Posted March 28, 2018 Czołem Wiosna w natarciu więc postanowiłem coś sklecić . Jak nie którzy mogą pamiętać w zeszłym roku Fabia dostała pełne zabezpieczenie , możecie Sobie to odświeżyć w tym linku Auto w moich rękach blisko rok zrobiło już 11111 km . Regularnie myte na bezdotykach , jednak zawsze brakowało mi czasu na porządne posprzątanie w środku . I taka jest prawda że porządnie sprzątane było w wakacje zeszłego roku . Wczoraj wygospodarowałem trochę czasu żeby to ogarnąć . Taki stan zastany Jak widzicie autem podróżuje mój 3,5 letni syn co wróży armagedon . Auto porządnie odkurzone , plastiki wyszorowane i nałożony dressing - zdjęć z samych "zabaw" nie mam bo wpadłem w taki wir pracy że leciałem z tematem . Szybki rzut oka pod maskę i uzupełnienie płynu do spryskiwaczy Nie tykane niczym od zakupu i zabezpieczenia Finalnie wnętrze wygląda tak Dziś przed pracą odwiedziłem jeszcze bez dotyk Jak widać UNC-r siedzi jak wściekły - wygląda i zrzuca jakby był za aplikowany tydzień temu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzaKal Posted March 29, 2018 Report Share Posted March 29, 2018 Jeżeli UNC-R został poprawnie zaaplikowany to będzie siedzieć jeszcze długo Fajna skoda i świetna relacja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts