gaco12 Posted March 26, 2018 Report Share Posted March 26, 2018 Witam wszystkich Mam do was takie pytanie. Posiadam auto opla Zafire A w kolorze czarna perła. I chciałbym odnowic w nim lakier mam troche porsysowany i po zimie jakis sie brzydki zrobił Jaką paste polecacie aby mi lakieru nie zniszczyło ? Chcialbym odswierzyc lakier recznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiterG Posted March 26, 2018 Report Share Posted March 26, 2018 Recznie kolego za wiele nie zdzialasz... do pracy rekoma polecam megsa UCWysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaco12 Posted March 26, 2018 Author Report Share Posted March 26, 2018 No wiem o tym, ale chciałbym troche poleprzyc lakier. A danie do firmy to są duże koszta. Ta pasta nadaje sie dobrze do tego lakieru ? Nie bedzie białych plam lub tym podobnego ? To jest ta pasta ? Meguiar's Ultimate Compound Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredi88 Posted March 26, 2018 Report Share Posted March 26, 2018 To weź się za lekturę forum bo wszystko zostało już x razy opisane. Włącz sobie słownik w przeglądarce bo od błędów aż oczy bolą... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiterG Posted March 26, 2018 Report Share Posted March 26, 2018 Tak, to ta pasta. Kolego poczytaj spokojnie o tej pascie... jest watek na forum. Zapraszam zreszta do lektury calego forum. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Edit:@Fredi88 byles szybszy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts