Adzius Posted March 18, 2018 Report Share Posted March 18, 2018 Witam. Mam problem z pozbyciem się z siedzeń żółtych plam z potu. Czy enz all poradzi sobie z tym, jaki brud udało się wam nim rozpuścić i czy polecacie ? Co z odplamiacze możecie polecić oprócz Karcher 769 jakie zestaw odplamiacz trzeba mieć ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Domel Posted March 18, 2018 Moderator Report Share Posted March 18, 2018 Zacznij od Shiny Garage Extra Dry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek_93 Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Witam. Podpinam się do tematu. Jakie odplamiacze polecanie na stare uporczywe plamy (czasami niewiadomego pochodzenia u Klientów)Na najgorsze plamy stosowałem zawsze Karcher 769 w większości przypadków dawał radę. Ale zapas się skończył i może czas na jakiś lepszy środek w tych pieniądzach.Kolega wyżej poleca Shiny Garage Extra Dry jakieś jeszcze ? Czy APC ABDL odpowiednio rozcieńczone też zadziała jako uniwersalny odplamiacz ? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
D@ViD Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 @Maciek_93 TYLKO CHEMIA OD @Maxifi Podstawowe dwa ich środki to Pre-Spray i Power Rinse. Jak plamy pochodzenia organicznego, takie jak jedzenie, napoje, wymioty, krew, tłuszcz itp. to Maxifi Symphony. Ja ostatnio prałem Opla Zafirę, gdzie były same plamy po dzieciakach (napoje, soki, zapiekanki). Wszystko pięknie zeszło od Maxifi Pre-Spray + Maxifi Power Rinse. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts