Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z pozbyciem się z siedzeń żółtych plam z potu.

Czy enz all poradzi sobie z tym, jaki brud udało się wam nim rozpuścić i czy polecacie ?

Co z odplamiacze możecie polecić oprócz Karcher 769 jakie zestaw odplamiacz trzeba mieć ?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam.

Podpinam się do tematu.

Jakie odplamiacze polecanie na stare uporczywe plamy  (czasami niewiadomego pochodzenia u Klientów)Na najgorsze plamy stosowałem zawsze  Karcher 769 w większości przypadków dawał radę. Ale zapas się skończył i może czas na jakiś lepszy środek w tych pieniądzach.Kolega wyżej poleca  Shiny Garage Extra Dry jakieś jeszcze ?

Czy APC ABDL odpowiednio rozcieńczone też zadziała jako uniwersalny odplamiacz ?

Pozdrawiam

Opublikowano

@Maciek_93 TYLKO CHEMIA OD @Maxifi

Podstawowe dwa ich środki to Pre-Spray i Power Rinse.

Jak plamy pochodzenia organicznego, takie jak jedzenie, napoje, wymioty, krew, tłuszcz itp. to Maxifi Symphony.

Ja ostatnio prałem Opla Zafirę, gdzie były same plamy po dzieciakach (napoje, soki, zapiekanki). Wszystko pięknie zeszło od Maxifi Pre-Spray + Maxifi Power Rinse.

• Okay 2