Sebao95 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2018 Witam planuje skompletowanie zestawu kosmetykow samochodowych jestem laikiem w tym temacie dopiero zaczynam przygode z kosmetykami wiec prosze o weryfikacje moze male podpowiedzi na zamienniki produktow Piana aktywna adbl yeti lub shiny garage fuit snow Szampon adbl snowball lub sg buble and sleek Tar and glue shiny garage Deironizer d-tox shiny garage Glinka valet pro zolta Clener shiny garage paint clener Wosk collinte 476s Quick detailer morning dew sg Rekawica do mycia adbl Apc adbl Dressing do plastikow zewnetrznych sg jet black trim restorer Dressing do opon shiny garage b2b Dressing do plastikow wewnetrznych interior satin dressing sg
Moderator BiałyGTi Opublikowano 2 Lutego 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2018 21 minut temu, Sebao95 napisał: Piana aktywna adbl yeti lub shiny garage fuit snow kup lepiej good stuff ładnie pachnie fajna piana z niej wychodzi no i pięknie sie wypłukuje 22 minuty temu, Sebao95 napisał: Szampon adbl snowball lub sg buble and sleek zobacz sobie FX zielony mało sie pieni ale myje bardzo fajnie 22 minuty temu, Sebao95 napisał: Tar and glue shiny garage polecił bym ci prickbord 124 duzo lepszy i nie robi nic plastikom 22 minuty temu, Sebao95 napisał: Deironizer d-tox shiny garage bardzo dobry wybór 23 minuty temu, Sebao95 napisał: Glinka valet pro zolta dobry wybór fajna glinka 24 minuty temu, Sebao95 napisał: Clener shiny garage paint clener nie uzywałem ale moge polecic Prima amigo 24 minuty temu, Sebao95 napisał: Wosk collinte 476s a moze FK 1000p masz w małej puszcze a na starczy ci na dobre 10 badz więcej aut 25 minut temu, Sebao95 napisał: Quick detailer morning dew sg ten nowy niby jest poprawiony jest w docieraniu ale sa inne lepsze QD 25 minut temu, Sebao95 napisał: Rekawica do mycia adbl poczekaj na rekawice od work stuff 26 minut temu, Sebao95 napisał: Apc adbl apc jak apc kazde dobre jak sie dobieze odpowiednio stężenie. Ja od siebie polecam apc od Excede 26 minut temu, Sebao95 napisał: Dressing do plastikow zewnetrznych sg jet black trim restorer spoko 27 minut temu, Sebao95 napisał: Dressing do opon shiny garage b2b zobacz sobie black mambe sa 2 wersje zalezy jaki lubisz efekt badz adbl black water polecam dokupic aplikatorki gabkowe do opon np(ADBL One Shot Tire Pad Aplikator do opon 10szt) koszt ok 9 zł 29 minut temu, Sebao95 napisał: Dressing do plastikow wewnetrznych interior satin dressing sg PB natural look badz detailers magic interior magic ewentualnie Funky witch kazdy z nich zostawia matowe wykończenie i dobrze zabezpiecza 2
Grzechu23 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2018 37 minut temu, Sebao95 napisał: Piana aktywna adbl yeti lub shiny garage fuit snow W kwestii siły domywania/zmiękczania brudu to piana SG jest dość słaba. Poleciałbym Ci troche droższą ale wg mnie lepszą piane od Good Stuff White Bear 37 minut temu, Sebao95 napisał: Szampon adbl snowball lub sg buble and sleek Szampon Good stuff BumbleBee również bardzo dobry z mega piana i świetnym zapachem. 37 minut temu, Sebao95 napisał: Apc adbl Jak dla mnie zbyt duszące. Przerobiłem 5l gotowego roztworu i zmieniłem na APC własnie od Excede (masz 3 do wyboru) EDIT: BiałyGTi był szybszy ;p 1
Gesiu_15 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2018 33 minuty temu, Sebao95 napisał: Piana aktywna adbl yeti lub shiny garage fuit snow Również polecam GS pianę , pięknie pachnie landrynkami i całkiem fajnie sobie radzi . 34 minuty temu, Sebao95 napisał: Tar and glue shiny garage Prickbort 35 minut temu, Sebao95 napisał: Quick detailer morning dew sg Jak nowa wersja , to kup spróbuj . Na twoim miejscu wybrał bym SSW od ADBL lub QD1 35 minut temu, Sebao95 napisał: Apc adbl Good Stuff Gorilla Force APC Green Tea lub Excede 36 minut temu, Sebao95 napisał: Dressing do opon shiny garage b2b Kiedyś miałem . Zdecydowanie GS Black MAmba Shine , ADBL Tire Dressing również świetny dressing ktory ładnie siada na plastiki zew 1
Sebao95 Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2018 7 godzin temu, BiałyGTi napisał: poczekaj na rekawice od work stuff A wiadomo kiedy wejdzie?
Grzechu23 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2018 Po weekendzie ma być już w sprzedaży
Rekomendowane odpowiedzi