Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam

Potrzebuję zrobić porządną korektę lakieru w BMW F11 i położyć jakąś bardzo dobrą powłokę ceramiczną. Moglibyście mi polecić jakieś dobre studio detailingu we Wrocławiu? Drugie pytanie: jaką powłokę wybrać? kiedyś na poprzednim aucie miałem kwarc gyeon mohs, jednak to było kilka lat temu i podejrzewam, że rynek poszedł znacznie do przodu. Na czym mi zależy? Oczywiście na jak najlepszej trwałości oraz maksymalnym "blasku". Auto w kolorze carbonschwarz metallic.

Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Pozdrawiam

Posted

Przyjedź do Zabrza i zrobimy cos w fajnej cenie. 

Obnize cenę za koszta paliwa i kupie bilety na InterCity do Wroclawia + odwiozę na pociag. :D

Lubie sie z Carbonshwarzem.

Posted

W ofercie firmy mamy głownie 4nano, Max Protecta i Gtechniq Crystal Serum. 

Natomiast nakładalem wiele powłok i zawsze moze zaoferować cos indywidualnego.

Zapraszam do konwersacji na PW - zrobimy wycenę, która moze wyjsc nawet dwukrotnie taniej niz we Wrocławiu. Zawsze możemy (moge ja - pociagiem) przyjechac po samochod z odpowiednim protokołem (jestem ubezpieczony od jazdy autami klientów) i potem odwieźć z powrotem do domu. Moge tez przyjechac swoim zastępczym i je zostawić, a wrocic i potem ponownie odstawić BMW. 

Posted

Zabrzu nie mówię definitywnie nie, jednak żebyście mogli przebić ofertę Wrocławia muszę zrobić tu rozeznanie. Dlatego też proszę użytkowników o polecenie bardzo dobrej powłoki, oraz jeśli mają takowe, wskazanie dobrego i zaufanego studia. 

Mickul

10 godzin temu, Mickul napisał:

Lubie sie z Carbonshwarzem.

Skoro lubisz się z Carbonschwarzem, to co byś proponował nałożyć by jak najbardziej "wydobyć" ten kolor, który potrafi być zarówno czarny jak i prawie, że niebieski. Która teraz powłoka na rynku sprawi, że będzie "woooooow i zbieranie szczęki z chodnika"?

• 2 months later...
Posted

Udało Ci się znaleźć jakieś godne polecenia miejsce we Wrocławiu?

Ja potencjalnie będę szukał dla Toyoty Celici - srebrnej (ciemnejszy srebrny)