Grzechu23 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2018 @zdrowy_zab przeczytaj do końca wypowiedź tenzi a dowiesz się co jest do bieżącego mycia. 1
zdrowy_zab Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2018 Serio myślisz że aż taki leń jestem :D? Chcę tylko wyczyścić skórę a zabezpieczyć czym innym.
Dystrybutor tenzi Opublikowano 30 Stycznia 2018 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2018 W dniu 28.01.2018 o 17:29, zdrowy_zab napisał: Macie jakieś info, ile rozcieńczacz ? Coby było do biężącego czyszczenia. Chcąc być fair zadałem to pytanie w naszym laboratorium i zostałem wywalony na zbity łeb z informacją, że to środek czyszczący o optymalnym składzie i żebym wybił sobie raz na zawsze z głowy pomysł z rozcieńczaniem (wziąłem to na klatę). "Technicznie" rozcieńczenie jest możliwe, szkody nie narobi (chyba, że szkodą będzie brak działania), ale każdy użytkownik robi to na własną odpowiedzialność (bo kto zabroni?) i oni ręki do tego nie przyłożą. Do bieżącego czyszczenia został opracowany preparat Skóra Pielęgnacja. Uff Wybaczcie, ale z tym tematem już więcej do laboratorium nie pójdę 2 2 2
Rekomendowane odpowiedzi