djeminem2017 Posted December 18, 2017 Report Posted December 18, 2017 witam szukam jakieś dobrej aktywnej piany ale nieznam sie na tym chce jakaś dobra piane kupić na prezent dla ojca do BMW 5 MA 9 latek i chce tez kupić coś to skury środek co mi polecacie i gdize najlepiej kupić bo 1 raz kupuje i jestem zielony w takim czymś 1
MarkPol Posted December 18, 2017 Report Posted December 18, 2017 Podjedź na Stawiszyńską do Caroka, tam Ci wszystko powiedzą.
djeminem2017 Posted December 18, 2017 Author Report Posted December 18, 2017 6 minut temu, MarkPol napisał: Podjedź na Stawiszyńską do Caroka, tam Ci wszystko powiedzą. napisałem ci prv zapraszam
Fredi88 Posted December 18, 2017 Report Posted December 18, 2017 40 minut temu, djeminem2017 napisał: witam szukam jakieś dobrej aktywnej piany ale nieznam sie na tym chce jakaś dobra piane kupić na prezent dla ojca do BMW 5 MA 9 latek i chce tez kupić coś to skury środek co mi polecacie i gdize najlepiej kupić bo 1 raz kupuje i jestem zielony w takim czymś Podziwiam, że ktoś odpisał na ten bełkot. Ten przypadkowy szyk wyrazów bez interpunkcji, dużych liter i z błędami pokroju "skury" zwala z nóg. Wszystko jest na forum, ale szybciej jest zarejestrować się, wybełkotać coś takiego jak wyżej i czekać na odpowiedź, niż poczytać temat o aktywnych pianach i kosmetykach do skÓÓÓÓÓÓry... 1
Recommended Posts