Jump to content

Recommended Posts

Posted

witam szukam jakieś dobrej aktywnej piany ale nieznam sie na tym chce jakaś dobra piane kupić na prezent dla ojca do BMW 5  MA 9 latek i chce tez kupić coś to skury środek co mi polecacie i gdize najlepiej kupić bo 1 raz kupuje i jestem zielony w takim czymś

• Haha 1
Posted
40 minut temu, djeminem2017 napisał:

witam szukam jakieś dobrej aktywnej piany ale nieznam sie na tym chce jakaś dobra piane kupić na prezent dla ojca do BMW 5  MA 9 latek i chce tez kupić coś to skury środek co mi polecacie i gdize najlepiej kupić bo 1 raz kupuje i jestem zielony w takim czymś

Podziwiam, że ktoś odpisał na ten bełkot. Ten przypadkowy szyk wyrazów bez interpunkcji, dużych liter i z błędami pokroju "skury" zwala z nóg. Wszystko jest na forum, ale szybciej jest zarejestrować się, wybełkotać coś takiego jak wyżej i czekać na odpowiedź, niż poczytać temat o aktywnych pianach i kosmetykach do skÓÓÓÓÓÓry...

• Lubię to 1