Sebka _ Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2017 Witam, jestem tutaj nowy Jakiś czas temu przeprowadziłem test słynnego Quick Wax'a od ADBL efekty można zobaczyć poniżej : Jeśli się podoba proszę o łapkę w górę I subskrybuj mój kanał aby być na biężąco Pozdrawiam, Sebastian
Sebka _ Opublikowano 29 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2017 Nie, hobbystycznie zajmuję się praniem tapicerki I od czasu do czasu testuje sobie dane produkty czy to do czyszczenia tapicerki, zabezpieczania, a takze jesli chodzi o lakier. Dziękuję za miłe przywitanie na tym forum
powalla Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2017 To przeciez Ty sie nie przywitales w odpowiednim temacie , a juz zebrzesz o like i lapki . PS: co do filmiku to tutaj szalu nie zrobisz . Dlaczego? Zobacz testy innych kolegow w tematach , a zrozumiesz.
Fredi88 Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2017 @Sebka _ bez urazy, ale nawet temat nie w tym dziale założyłeś bo nie chciało ci się przewertować forum/użyć wyszukiwarki żeby znaleźć temat o QW. Minutowy "test" to również nic nadzwyczajnego Przejrzyj forum, popatrz na testy to będziesz wiedział co poprawić.
Rekomendowane odpowiedzi