Bu77erfly Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2017 Witam! Czym usunę wosk z plastiku takiego jak na zdjęciu? Niestety moje niezdarne pierwsze woskowanie auta odbyło się nie wiedzieć czemu bez zabezpieczenia powierzchni które nie miały być woskowane i oto są teraz tego rezultaty. Próbowałem już APC Nielsen'a lecz nie do końca dało radę. Zapewne są jakieś specjale środki do tego, tylko jaki kupić? Chyba, że są jakieś domowe sposoby to też chętnie wysłucham
Arkeolowy Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2017 APC/Magiczna gąbka, IPA 50:50 + szmatka
Bu77erfly Opublikowano 18 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2017 21 minut temu, Arkeolowy napisał: Magiczna gąbka Co to dokładnie jest ta magiczna gąbka? ADLB One Shot Tire Pad się nada?
Arkeolowy Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2017 nie, wpisz w Google - gąbka nasączona produktem, który usuwa uproczywe zabrudzenia
paperson Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2017 @Bu77erfly bardziej obrazowo :
Bu77erfly Opublikowano 19 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2017 Już wiem dlaczego magiczna gąbka ma taka nazwę! Jestem w szoku jak łatwo i szybko poradziła sobie z woskiem gdzie prędzej spędziłem dobre kilkanaście minut na próbie oczyszczenia tego przy pomocy szmatki, dziękuję za polecenie!
Rekomendowane odpowiedzi