rufi75 Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2017 Witam.Czym skutecznie wyczyścić mocno wżarty brud wewnątrz i dookoła emblematów oraz na uszczelkach? Próbowałem zwykłego apc 2 firm i lipa.Autem jeżdżono 3 lata bez żadnego mycia tylko deszcz.
Fredi88 Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2017 1 minutę temu, rufi75 napisał: Próbowałem zwykłego apc 2 firm i lipa Jakich firm? Jakie stężenie? Czym je wypracowywałeś?
rufi75 Opublikowano 15 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2017 Koch oraz zwykły ADBL, stężenia naprawdę mocne, jest to moje auto i chyba zaryzykuje jeszcze nierozcieńczonym
MATI87 Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2017 Spróbuj detailing sticks lub patyczkiem do uszu z odrobiną pasty polerskiej.
rufi75 Opublikowano 15 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2017 1 minutę temu, rygryss napisał: pokaż ten brud jutro po pracy cykne fotki
Fredi88 Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2017 37 minut temu, Fredi88 napisał: Czym je wypracowywałeś? ???
rufi75 Opublikowano 15 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2017 31 minut temu, MATI87 napisał: Spróbuj detailing sticks lub patyczkiem do uszu z odrobiną pasty polerskiej. o tym nie pomyślałem, za dużo miałem z nim pracy.Auto to volvo v50 w czarnej maści :), kupiłem go 2 tygodnie temu.Tak zapuszczonego auta jeszcze nie widziałem, z samym środkiem walczyłem 3 dni, z zewnątrz na razie podstawy mycie ,glinkowanie i zatrzymałem się na tych elementach. 3 minuty temu, Fredi88 napisał: ??? zwykły pędzelek pytanie z innej beczki,co myślicie o systemie SSR? Mam na nim kilka widocznych głębokich rys,a chciałbym uniknąć malowania, ponieważ całe jest w oryginalnej powłoce lakierniczej.
Rekomendowane odpowiedzi