riderxxx Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2017 Witam! Tak jak w temacie, chce kopić swoja pierwsza maszynę i zastanawiam się nad tymi dwoma.. Którą mi polecicie na początek? Z góry dziękuję za pomoc:)
Moderator BiałyGTi Opublikowano 24 Września 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Września 2017 Mam lare 09 idzie nia ciac ale dlugo schodzi wiec kupuj s15 szybciej bedzie sie nia robilo niz bd
Zdroja0 Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2017 Ja niedawno zastanawiałem się nad da od bass polska i właśnie kraussem s15. Wybrałem tego drugiego i jestem mega zadowolony. Robie teraz Mastera II w akrylu i troszeczkę wolniej wycina niż rotacja budżetowa ale naprawdę daje rade.
riderxxx Opublikowano 25 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2017 S15 idzie fajnie obrobic mniejsze elementy? typu zderzaki i slupki ?
Arkeolowy Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2017 zderzaki zależy, slupki s75 albo rotacja z bp 70
Zdroja0 Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2017 Mniejsze elementy rotacją robiłem. Jednak da przez ten skok nie dojdzie tak dokładnie jak rotacja.
macko160 Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2017 Kolego jakbyś kupował tą polerke, jak również każdy inny to wklejam jeszcze raz promocję, którą znalazłem bo nie każdy czyta dział Oakzje Ze swojej strony w takim razie podrzucę lepszą promocję na polerki Kraussa. Na stronie https://www.chemicalguys.eu/menu/polishers-supplies/polishers-supplies/ są przecenione modele : -S8 za 159,95€ -S15 za 179,95€ -S21 za 179,95€ Wszystkie posiadają dwuletnią Gwarancję oraz na zamówienia powyżej 125€ do Polski wysyłka jest całkowicie darmowa. Oprócz tego wpisując kod promocyjny DIEHARDCG zyskujemy rabat(10%), ja wziąłem S15 z kodem promocyjnym i wyszło 161,95€ (już na gotowo), a to nie wszystko bo do zamówieni powyżej różnych kwot dodają jeszcze specyfiki w gratisie, ja zamówiłem jeszcze coś i mogłem sobie wybrać dowolny, w tym wypadku (zamówienie powyżej 100€) możemy dostać za darmo CHEMICAL GUYS BLITZ HI-SHINE ACRYLIC SPRAY SEALANT! Tutaj więcej o tej dodatkowej promocji: https://www.chemicalguys.eu/free-stuff-coupon-codes?___store=default Uważam że oferta jest więcej niż dobra, więc jak ktoś szuka tych maszynek to warto brać bo u nas takich cen próżno szukać Edit: z ciekawości jeszcze sprawdziłem i DB5800S (nie jest w promocji), ale za to dodają za free 3" BP (75mm) i wraz z kodem promocyjnym wychodzi 125,95€ i łapie się na darmową wysyłke + gratis za zamówienie powyzej 100€
masa140 Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2017 Ile trzeba czekać na przesyłkę i czy płacić trzeba euro czy złotówkami też się da?
macko160 Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2017 Przesyłka od 3 do 5-ciu dni, płacić można normalnie przelwem w PLN za pomocą dotpay. kartą kredytową, PayPal (prowizja 4%) i jeszcze coś, wszystkie dostępne opcje wkleiłem w dziale okazje
riderxxx Opublikowano 3 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2017 Panowie a co sadzicie o modelu krauss shinemaster s8?? w sklepie mi proponuja go zamiast s15 twierdzac ze na poczatek bedzie lepszy:)
Balzac Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2017 @riderxxx wybrałeś S8 czy S15 ?
michallus Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2019 W dniu 27.09.2017 o 13:30, macko160 napisał: Kolego jakbyś kupował tą polerke, jak również każdy inny to wklejam jeszcze raz promocję, którą znalazłem bo nie każdy czyta dział Oakzje Ze swojej strony w takim razie podrzucę lepszą promocję na polerki Kraussa. Na stronie https://www.chemicalguys.eu/menu/polishers-supplies/polishers-supplies/ są przecenione modele : -S8 za 159,95€ -S15 za 179,95€ -S21 za 179,95€ Wszystkie posiadają dwuletnią Gwarancję oraz na zamówienia powyżej 125€ do Polski wysyłka jest całkowicie darmowa. Oprócz tego wpisując kod promocyjny DIEHARDCG zyskujemy rabat(10%), ja wziąłem S15 z kodem promocyjnym i wyszło 161,95€ (już na gotowo), a to nie wszystko bo do zamówieni powyżej różnych kwot dodają jeszcze specyfiki w gratisie, ja zamówiłem jeszcze coś i mogłem sobie wybrać dowolny, w tym wypadku (zamówienie powyżej 100€) możemy dostać za darmo CHEMICAL GUYS BLITZ HI-SHINE ACRYLIC SPRAY SEALANT! Tutaj więcej o tej dodatkowej promocji: https://www.chemicalguys.eu/free-stuff-coupon-codes?___store=default Uważam że oferta jest więcej niż dobra, więc jak ktoś szuka tych maszynek to warto brać bo u nas takich cen próżno szukać Edit: z ciekawości jeszcze sprawdziłem i DB5800S (nie jest w promocji), ale za to dodają za free 3" BP (75mm) i wraz z kodem promocyjnym wychodzi 125,95€ i łapie się na darmową wysyłke + gratis za zamówienie powyzej 100€ Odgrzeje kotleta, dla osób które mają NIP UE, można kupić na VAT 0%, tylko trzeba do nich napisać maila, żeby uaktywnili na koncie. Po rabacie S15 wyszła 133 euro.
Rekomendowane odpowiedzi