Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nie wiem czy w dobrym dziale, jeśli nie to proszę o przeniesienie tematu . Otórz poszukuję firmy ze śląska, najlepiej okolice katowic ,ktora usunęła, by mi otarcie na nadkolu. Grubsza rysa na blasze, reszta mniejszych na plastiku. Jutro wkleję poglądowe zdjęcia by zobaczyc czy da się coś z tego wyciągnąć bez lakierowania. Samochód to citroen c5 kolor : Oberżyna metalic

Firmy gotowe podjęcia się tej korekty proszę o informację w tym temacie.

Posted

Poszukaj firmy która usuwa takie rzeczy systemem SSR: http://ssrpolska.pl/partnerzy/  (polecili mi to u MX Nowickich)

Np. w Katowicach:  Silesia Car Spa,Katowice, Jankego 178

Sam w czwartek odstawiam Swifta na usunięcie rysy którą ktoś zrobił mi kluczem, mogę wstawić fotki jak to wygląda po naprawie.

Posted

właśnie szukałem i nie znalazłem nic, prócz wspominanej silesia car spa ale przenieśli się do sosnowca a ssr i tak robi ich jakiś kolega, nawet mobilnie ale po kilku próbach kontaktu niestety rezygnuję, bo jak oni teraz mają taki opór do pracy to niewiem jak by to było zrobione. Chyba że jest w pobliżu, ktoś kto zajmuje się ssr? Firma?