Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,

Czy są tu jacyś użytkownicy sprzętu Profi?

Co możecie o nim powiedzieć? Jak wygląda pranie taką maszyną w porównaniu z K?

Jak wygląda niezawodność tego sprzętu?

Z góry dzięki za odpowiedzi.

• Moderator
Posted

mamy do tego osobny temat miedzy innymi gdzieś pod koniec parę stron jest o 50.1

Posted

Pisałem w tamtym temacie nawet parę razy i najwyraźniej użytkownicy Profi 50.1C są nieśmiali, bo nie chcą się niczym pochwalić.

Nie ma tam nic o korzystaniu z tego odkurzacza i jego awaryjności, tylko, że ma dobre parametry i cenę.

• 4 weeks later...
Posted

Nie nie są nieśmiali - maja dużo pracy :)

Mam go od kwietnia - wcześniej miałem kilka razy okazje popracowac na  k8/1.

Profi ma troche gorzej rozwiazane mocowanie ssawki oraz na minus brak ssawki szczelinowej do prania (przy praniu aut posiłkuje się do odssysania ssawka szczelinową z profi 3)

Sam plastik z którego są wykonane ssawki do prania bardzo kruchy (ponoć zostało to już poprawione)

Osobiscie chce dokupic teraz rure http://www.sklep.profieurope.eu/index.php?produkty/akcesoria/waz.html ze względu na podobne rozwiązanie mocowania ssawek do sprzętu K - (rura ta wystepuje w profi 50)

Na pewno sprzęt godny polecenia stosunek cena/jakosc rewelacyjny.

Kupiłem go od pana Łukasza (poroboy) -zrobił mi bardzo fajną cene (w zestawie z chemią )

Narazie przeprane na nim dwa wiaderka 10 KG proszku ex1 (wiec juz dośc sporo przepracował)