dxtr71 Posted August 22, 2017 Report Posted August 22, 2017 Witam, Czy są tu jacyś użytkownicy sprzętu Profi? Co możecie o nim powiedzieć? Jak wygląda pranie taką maszyną w porównaniu z K? Jak wygląda niezawodność tego sprzętu? Z góry dzięki za odpowiedzi.
Moderator BiałyGTi Posted August 22, 2017 Moderator Report Posted August 22, 2017 mamy do tego osobny temat miedzy innymi gdzieś pod koniec parę stron jest o 50.1
dxtr71 Posted August 23, 2017 Author Report Posted August 23, 2017 Pisałem w tamtym temacie nawet parę razy i najwyraźniej użytkownicy Profi 50.1C są nieśmiali, bo nie chcą się niczym pochwalić. Nie ma tam nic o korzystaniu z tego odkurzacza i jego awaryjności, tylko, że ma dobre parametry i cenę.
fucz Posted September 14, 2017 Report Posted September 14, 2017 Nie nie są nieśmiali - maja dużo pracy Mam go od kwietnia - wcześniej miałem kilka razy okazje popracowac na k8/1. Profi ma troche gorzej rozwiazane mocowanie ssawki oraz na minus brak ssawki szczelinowej do prania (przy praniu aut posiłkuje się do odssysania ssawka szczelinową z profi 3) Sam plastik z którego są wykonane ssawki do prania bardzo kruchy (ponoć zostało to już poprawione) Osobiscie chce dokupic teraz rure http://www.sklep.profieurope.eu/index.php?produkty/akcesoria/waz.html ze względu na podobne rozwiązanie mocowania ssawek do sprzętu K - (rura ta wystepuje w profi 50) Na pewno sprzęt godny polecenia stosunek cena/jakosc rewelacyjny. Kupiłem go od pana Łukasza (poroboy) -zrobił mi bardzo fajną cene (w zestawie z chemią ) Narazie przeprane na nim dwa wiaderka 10 KG proszku ex1 (wiec juz dośc sporo przepracował)
Recommended Posts