Skocz do zawarto艣ci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o obrazek png. wyst臋puj膮cy w pasku obok naszego adresu. Mo偶e warto taki stworzy膰.

Mo偶e jest na forum jaki艣 utalentowany grafik i by nam co艣 zaprojektowa艂 ;)

Co o tym s膮dzicie??

Opublikowano

Chodzi Ci o ta ikonke przy adresie strony? To raczej nie jest zbyt wiele roboty bo to ikonka 32x32px, tylko co by tam mialo byc :P

Opublikowano

jestem jak najbardziej za ! niestety nie pomoge w tworzeniu grafiki - predzej w propozycjach co ktos inny moglby zrobic :)

Opublikowano

Bardzo fajne logo nOx, ale na pocz膮tku my艣la艂em, 偶e to dwie wycieraczki. 8-) St膮d moja malutka kosmetyka ;) To jest oczywi艣cie moja propozycja. 艁atwiej mi by艂o po prostu zrobi膰 ni偶 opisywa膰.

kosmetykaaut.jpg.81be3435757d90e8b23f6bc9761da111.jpg

Opublikowano

Gwoli 艣cis艂o艣ci logo wykona艂 znajomy Grafik :) mam nadzieje 偶e nied艂ugo dojdzie ca艂y Layout dla forum :) co do wlep mam nadzieje 偶e b臋d膮 :D

Opublikowano

Grafika nOxa mnie zainspirowa艂a na tyle, 偶e pozwoli艂em sobie na swoj膮.

Rozumiem, 偶e to ma by膰 bardzo ma艂a ikonka? Powiedzcie jaka, bo trzeba by sprawdzi膰, czy b臋dzie czytelne.

kosmetykaaut2.jpg.5f164233e74fc84a8d9a981e65f04769.jpg

• Administrator
Opublikowano

No no no - mamy tutaj w forum talenty ;)

Super propozycje, kt贸re teraz powinni艣my da膰 "lwom na po偶arcie".

Niech ka偶dy zag艂osuje i wybierze jeden z tych trzech propozycji:

1. propozycja @nOx -a

2. propozycja @nOx -a +tuning @j32

3. propozycja j32

Opublikowano

Ostatnia propozycja bardzo estetyczna lecz ma minus natury technicznej tzn nie zapisze sie j膮 w krzywych .

Cleaner Freak

POwinno si臋 da膰 za艂o偶y膰 ankiet臋 my艣l臋 偶e tak b臋dzie 艂atwiej :)

Opublikowano

nOx, masz na my艣li wykorzystanie grafiki do innych cel贸w?

Tak na prawd臋 to najpierw trzeba ustali膰 dok艂adnie do czego ma by膰 wykorzystana grafika i jakie mam mie膰 wymiary. Je艣li np. ma s艂u偶y膰 jako malutkie logo (co艣 ok. 16 pix) to 偶adna z tych grafik nie jest dobra - nic po prostu nie b臋dzie wida膰. Wtedy musi by膰 rysowane "grub膮 krech膮". Je艣li do druku np. naklejek to da si臋 jeszcze, ale do plakacik贸w itp. ju偶 raczej nie. Trzeba by skonwertowa膰 do wersji wektorowej. Ale to te偶 powinno si臋 da膰.

Opublikowano
to ja pasuje....

...ale czemu? Naprawd臋 Twoje grafiki s膮 super, tylko musimy wiedzie膰 jakiej maj膮 by膰 wielko艣ci docelowo. Wersja pozioma do czego innego (np. na tablic臋 rejestracyjn膮), pionowa do czego innego. Malute艅kie logo niestety nie wyjdzie z naszych prac.

kosmetykaaut2m.jpg.15b9b1799323715adba73471ad7b9d16.jpg

Opublikowano

Ja mam tylko ma艂膮 sugesti臋 co do napisu "KOSMETYKA AUT" mo偶e doda膰 na ko艅cu ".pl"?

KOSMETYKA AUT.pl

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.