wax-master Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zg艂o艣 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Chodzi mi o obrazek png. wyst臋puj膮cy w pasku obok naszego adresu. Mo偶e warto taki stworzy膰. Mo偶e jest na forum jaki艣 utalentowany grafik i by nam co艣 zaprojektowa艂 聽 Co o tym s膮dzicie??
Vit0 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zg艂o艣 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Chodzi Ci o ta ikonke przy adresie strony? To raczej nie jest zbyt wiele roboty bo to ikonka 32x32px, tylko co by tam mialo byc
julian Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zg艂o艣 Opublikowano 7 Czerwca 2009 pomys艂 super, nie tylko na ikonk臋, ale w og贸le logo naszego forum! ja niestety tego zrobi膰 nie umiem..
leon Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zg艂o艣 Opublikowano 8 Czerwca 2009 jestem jak najbardziej za ! niestety nie pomoge w tworzeniu grafiki - predzej w propozycjach co ktos inny moglby zrobic
Vit0 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zg艂o艣 Opublikowano 8 Czerwca 2009 No to proponuj Moze sie jakos zrobi, albo trafi sie jakis grafik
fernando Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zg艂o艣 Opublikowano 8 Czerwca 2009 nOx, na ikonk臋 nadaje si臋 super!
Go艣膰 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zg艂o艣 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Bardzo fajne logo nOx, ale na pocz膮tku my艣la艂em, 偶e to dwie wycieraczki. St膮d moja malutka kosmetyka To jest oczywi艣cie moja propozycja. 艁atwiej mi by艂o po prostu zrobi膰 ni偶 opisywa膰.
nOx Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zg艂o艣 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Gwoli 艣cis艂o艣ci logo wykona艂 znajomy Grafik mam nadzieje 偶e nied艂ugo dojdzie ca艂y Layout dla forum co do wlep mam nadzieje 偶e b臋d膮
wax-master Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Zg艂o艣 Opublikowano 8 Czerwca 2009 dla mnie super tylko j32 wprowadzi艂 ma艂膮 rozkmink臋 bo nie wiem kt贸re wygl膮da lepiej , czekamy na inne opinie ewentualnie inne projekty.
Go艣膰 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zg艂o艣 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Grafika nOxa mnie zainspirowa艂a na tyle, 偶e pozwoli艂em sobie na swoj膮. Rozumiem, 偶e to ma by膰 bardzo ma艂a ikonka? Powiedzcie jaka, bo trzeba by sprawdzi膰, czy b臋dzie czytelne.
julian Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zg艂o艣 Opublikowano 8 Czerwca 2009 fajne, choc moim zdaniem to lepiej by wygl膮da艂o na plakacie czy du偶ej naklejce.
Administrator CleanerFreak Opublikowano 9 Czerwca 2009 Administrator Zg艂o艣 Opublikowano 9 Czerwca 2009 No no no - mamy tutaj w forum talenty 聽 Super propozycje, kt贸re teraz powinni艣my da膰 "lwom na po偶arcie". Niech ka偶dy zag艂osuje i wybierze jeden z tych trzech propozycji: 1. propozycja @nOx -a 2. propozycja @nOx -a +tuning @j32 3. propozycja j32
wax-master Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Zg艂o艣 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Wed艂ug mnie propozycja 3 od j32 聽 Po proporcjonalnym zmniejszeniu b臋dzie idealnie pasowa艂a do ma艂ych ikon (kwadrat).
nOx Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zg艂o艣 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Ostatnia propozycja bardzo estetyczna lecz ma minus natury technicznej tzn nie zapisze sie j膮 w krzywych . 聽 Cleaner Freak 聽 POwinno si臋 da膰 za艂o偶y膰 ankiet臋 my艣l臋 偶e tak b臋dzie 艂atwiej
fernando Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zg艂o艣 Opublikowano 9 Czerwca 2009 ja jestem za propozycj膮 nr 3 od j32, ale my艣l臋, 偶e napis "forum o piel臋gnacji samochod贸w" b臋dzie niewidoczny, wi臋c mo偶na go pomin膮膰
Go艣膰 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zg艂o艣 Opublikowano 9 Czerwca 2009 nOx, masz na my艣li wykorzystanie grafiki do innych cel贸w? Tak na prawd臋 to najpierw trzeba ustali膰 dok艂adnie do czego ma by膰 wykorzystana grafika i jakie mam mie膰 wymiary. Je艣li np. ma s艂u偶y膰 jako malutkie logo (co艣 ok. 16 pix) to 偶adna z tych grafik nie jest dobra - nic po prostu nie b臋dzie wida膰. Wtedy musi by膰 rysowane "grub膮 krech膮". Je艣li do druku np. naklejek to da si臋 jeszcze, ale do plakacik贸w itp. ju偶 raczej nie. Trzeba by skonwertowa膰 do wersji wektorowej. Ale to te偶 powinno si臋 da膰.
Go艣膰 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zg艂o艣 Opublikowano 9 Czerwca 2009 to ja pasuje.... ...ale czemu? Naprawd臋 Twoje grafiki s膮 super, tylko musimy wiedzie膰 jakiej maj膮 by膰 wielko艣ci docelowo. Wersja pozioma do czego innego (np. na tablic臋 rejestracyjn膮), pionowa do czego innego. Malute艅kie logo niestety nie wyjdzie z naszych prac.
wax-master Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Zg艂o艣 Opublikowano 9 Czerwca 2009 To mo偶e skupmy si臋 na ma艂ym logo 32x32 (przyk艂ad). A p贸藕niej opracuj臋 si臋 do innych cel贸w.
Go艣膰 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zg艂o艣 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Ja mam tylko ma艂膮 sugesti臋 co do napisu "KOSMETYKA AUT" mo偶e doda膰 na ko艅cu ".pl"? 聽 KOSMETYKA AUT.pl
Rekomendowane odpowiedzi