Jump to content

Logo KosmetykaAut.pl

Recommended Posts

jestem jak najbardziej za ! niestety nie pomoge w tworzeniu grafiki - predzej w propozycjach co ktos inny moglby zrobic :)

Bardzo fajne logo nOx, ale na początku myślałem, że to dwie wycieraczki. 8-) Stąd moja malutka kosmetyka ;) To jest oczywiście moja propozycja. Łatwiej mi było po prostu zrobić niż opisywać.

kosmetykaaut.jpg.81be3435757d90e8b23f6bc9761da111.jpg

Grafika nOxa mnie zainspirowała na tyle, że pozwoliłem sobie na swoją.

Rozumiem, że to ma być bardzo mała ikonka? Powiedzcie jaka, bo trzeba by sprawdzić, czy będzie czytelne.

kosmetykaaut2.jpg.5f164233e74fc84a8d9a981e65f04769.jpg

• Administrator

No no no - mamy tutaj w forum talenty ;)

Super propozycje, które teraz powinniśmy dać "lwom na pożarcie".

Niech każdy zagłosuje i wybierze jeden z tych trzech propozycji:

1. propozycja @nOx -a

2. propozycja @nOx -a +tuning @j32

3. propozycja j32

Ostatnia propozycja bardzo estetyczna lecz ma minus natury technicznej tzn nie zapisze sie ją w krzywych .

Cleaner Freak

POwinno się dać założyć ankietę myślę że tak będzie łatwiej :)

nOx, masz na myśli wykorzystanie grafiki do innych celów?

Tak na prawdę to najpierw trzeba ustalić dokładnie do czego ma być wykorzystana grafika i jakie mam mieć wymiary. Jeśli np. ma służyć jako malutkie logo (coś ok. 16 pix) to żadna z tych grafik nie jest dobra - nic po prostu nie będzie widać. Wtedy musi być rysowane "grubą krechą". Jeśli do druku np. naklejek to da się jeszcze, ale do plakacików itp. już raczej nie. Trzeba by skonwertować do wersji wektorowej. Ale to też powinno się dać.

to ja pasuje....

...ale czemu? Naprawdę Twoje grafiki są super, tylko musimy wiedzieć jakiej mają być wielkości docelowo. Wersja pozioma do czego innego (np. na tablicę rejestracyjną), pionowa do czego innego. Maluteńkie logo niestety nie wyjdzie z naszych prac.

kosmetykaaut2m.jpg.15b9b1799323715adba73471ad7b9d16.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.