Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma ktoś informacje na temat wosku Petzoldt's Premium Wax? Na necie zbyt wiele nie znalazłem. Na forum tym bardziej. Wiem że daje super krople i bardzo dobrze odpycha wodę. Interesuje mnie jednak trwałość. Jeśli ktoś z Was miał styczność to proszę o jakąkolwiek informację na temat tego wosku. Jeśli ktoś chciałby się pozbyć resztki to również chętnie kupię :)

Posted

widziałem go w Niemczech w sklepie razem z cleanerem , 2 aplikatorami , mf i bodajże 280gr puszką i wszystko zapakowane w białe małe wiadereczko za niespełna 77,99euro.:)

Posted

Do tego dotarłem (strona producenta) najtańszy set wychodzi 44.50e więc bez tragedii. Dostajemy wosk i aplikator. Choć gdybym się miał zdecydować na całą nową puchę to zakupię zestaw z cleanerem. Bardziej chodzi mi o opinie kogoś kto używał. Przede wszystkim o trwałość bo co potrafi świeży widać dobrze tutaj (od 3:33):

• 2 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

@Fredi88

Ja uzywalem kilka razy. Ladny, miekki polysk, smierdzi chemia, a trwalosc hmm 6-8k km mniej wiecej.