admd1 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Witam, mam maskę po lakierowaniu na której jest "skórka pomarańczy". Nie chcę używać papieru tylko wypolerować maskę padem na rotacji , jakim padem mogę to zrobić ?
Moderator BiałyGTi Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Nie sadze ze bez papieru to ogarniesz. Sadze ze papier musi isc w ruch
admd1 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2017 A używał ktoś pad jeansowy?
Freddy Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2017 W zależności od stopnia tej skóry padami zniwelujesz ten efekt im więcej powtórzeń tym lepszy będzie efekt jak przy korekcji chyba że to jakaś totalna masakra wtedy użyjesz papieru. Jeans pad mocno agresywny / sztruks pad lekko agresywny według mnie fajnie regeneruje zniszczone powierzchnie ale do skóry bierz jeans pada napewno się przyda a papier to ostateczność bo wyprowadzenie bałaganu po nim morduje człowieka heheWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Piotrek_K Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Tak jak koledzy wczesniej - jeans pad. Ja mam podobna sytuacje ale zdecydowalem sie na papier i robie cale auto - glupio to wyglada: maska wyprowadzona na lustro a reszta do d...
bienek Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Kilka dni temu na próbę używałem pada jeansowego na swoim aucie i faktycznie dosyć sprawnie usuwa morę. Ale chyba zdecyduje się na kombinację papier 1500 i później pad jeansowy.
Fitte Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Kilka dni temu na próbę używałem pada jeansowego na swoim aucie i faktycznie dosyć sprawnie usuwa morę. Ale chyba zdecyduje się na kombinację papier 1500 i później pad jeansowy. U mnie identyczna sytuacja. Mam dużą morke i samym padem długo to trwa. Myślałem o triztactu na dualu 8mm i jeans na rotacji.Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
bienek Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Ja mam szlifierkę mirka ceros 2.5mm więc tym sobie polece papierami, a padem na rotacji mam nadzieje, że to zda egzamin.
Rekomendowane odpowiedzi