Gesiu_15 Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2017 Witam . Jakiś czas temu zakupiłem Muc Off Detailing Brush do opon postanowiłem ją przedstawić Opis Producenta: Cytuj Mała szczotka z twardym, nylonowym włosiem do czyszczenia trudno dostępnych miejsc. Szczotka jest bardzo wytrzymała. Posiada gumowe ranty dzięki czemu nie uszkodzimy sąsiednich elementów. Tak szczotka prezentuje się w całości . Na rączce logo producenta i uchwyt do powieszenia Posiada gumowy rant dzięki czemu nie uszkodzimy sąsiednich elementów Świetne twarde nylonowe włosie , idealnie się sprawdza do opon Przejdźmy do testu właściwego . Opona od strony wewnętrznej , długi czas nie myta . Środek do opon jaki użyłem to SG Pure Black Tire Cleaner , resztki . Czas na podejście nr 1 . Jak widać dużo brudu Podejście nr 2 . Brud nadal wychodzi . Za 4 podejściem piana biała , opona czysta Podsumowanie : Muc-Off Detailing Brush posiadam od kliku miesięcy dokładniej od Marca i śmiało mogę ją polecić do opon Włosie nie wypada po kliku użyciach to najważniejsze . Sama szczotka jest mała i poręczna w porównaniu do Mothers Tire Brush . Cena za szczotkę jaką zapłaciłem to całe 25 zł Polecam zakupić i wypróbować , każdy będzie zadowolony z zakupu 1
DZIADZIA Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2017 zakupiłem, u Nowickiego za 32,50... znalazłem za tyle z wysyłką
Gesiu_15 Opublikowano 29 Lipca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2017 14 minut temu, rygryss napisał: zakupiłem, u Nowickiego za 32,50... znalazłem za tyle z wysyłką I jak się sprawuje ? Ja znalazłem wtedy na allegro . Ktoś się pytał na forum skąd zakupiłem Mucoffa , wstawiłem link i po jakieś chwili wszystkie wykupione . Następną aukcję jak wystawili to cena była już troszkę wyższa bodajże koło 30 zł + doliczyć trzeba wysyłkę . Mi się udało kupić w dobrej monecie i jestem zadowolony z zakupu Miałem ADBL Interior Brush , Mothers Detail Brush i najlepiej się mi pracuje Mucoffem .
DZIADZIA Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2017 jeszcze nie wiem, zakup zrobiłem przed chwilą http://www.bikestacja.pl/pl/szczotka-muc-off-detailing-brush.html
bialas1 Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2017 Również zakupiłem szczotkę, zobaczymy jak się sprawdzi bo na zdjęciach wygląda fajnie
DZIADZIA Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2017 szczotka jak dla mnie ma za małą rączkę do trzymania, ale wymywanie ze szczelin/rowków w oponie jest znakomite. Warto mieć ją na stanie
Rekomendowane odpowiedzi