Jump to content

CleanTech Company - Tech Cleaner

Recommended Posts

Posted

Jakiś czas temu dostalem do przetestowania szampon od nowo rozwijajacej się firmy CleanTech Company :) Zobaczcie co z tego wyszlo:

Na poczatku kilka slow od samego producenta na temat produktu:

Tech Cleaner to skoncentrowany szampon do usuwania zanieczyszczeń z lakierów samochodowych oraz powierzchni polerowanych. Zmiękcza brud i skutecznie rozpuszcza osady atmosferyczne. Produkt przeznaczony do czyszczenia wszelkiego rodzaju pojazdów i maszyn. Nie pozostawia zacieków. Środek można stosować zarówno do mycia ręcznego jak i również jako pianę aktywną do pianownic pneumatycznych i wodnych.

Buteleczka:
KRCBPdA.jpg

Zaczynamy testowanie:
Wlane "na oko" około 40-50 ml
TEys0bO.jpg

Pienimy:
Zpntbff.jpg

Fajna pianka o mega jabłkowym zapachu:
rg9txxQ.jpg

Mycie:
TZHWWJL.jpg
i9wPFie.jpg

Efekt końcowy:
lt0AbDx.jpg
8dI4mPX.jpg

Bonusik ;)
yRxPtzA.jpg

k8fraHM.jpg

Kilka słów ode mnie:

Tech Cleaner - szampon o super zapachu cukierków jabłkowych ( zapachy z dzieciństwa ) - Dobrze się pieni, nadaje śliskość, piana utrzymuje sie nawet okolo 5 minut po nałożeniu (zdarzyłem "oblecieć" auto wokół i piana z drugiej strony nadal byla :) ) Dla testów psikałem rowniez Tech Cleanerem bezposrednio na lakier - efekty jak powyżej i nic nie zaschło! 
Jak widac na zdj. testy również przeszły dywaniki gumowe które ladnie się domyly - nie potrzebne bylo APC :) Po osuszeniu auta bylem zaskoczony efektem "odbicia". Polecam z calego serca! Moj #1 jesli chodzi o produkty od CleanTech Company!:)

Prosze o wyrozumiałość - to moj pierwszy test publikowany na forum! Pozdrawiam Maciej :)

• Dystrybutor
Posted

Fx protect Nano z tego co wiemy posiada cząsteczki krzemu więc to całkiem inne produkty. Kolor i zapach wybrany według osobistych preferencji (kochamy zielone jabłka :D )