oren Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2017 Jakiś czas temu dostalem do przetestowania szampon od nowo rozwijajacej się firmy CleanTech Company Zobaczcie co z tego wyszlo: Na poczatku kilka slow od samego producenta na temat produktu: Cytuj Tech Cleaner to skoncentrowany szampon do usuwania zanieczyszczeń z lakierów samochodowych oraz powierzchni polerowanych. Zmiękcza brud i skutecznie rozpuszcza osady atmosferyczne. Produkt przeznaczony do czyszczenia wszelkiego rodzaju pojazdów i maszyn. Nie pozostawia zacieków. Środek można stosować zarówno do mycia ręcznego jak i również jako pianę aktywną do pianownic pneumatycznych i wodnych. Buteleczka: Zaczynamy testowanie: Wlane "na oko" około 40-50 ml Pienimy: Fajna pianka o mega jabłkowym zapachu: Mycie: Efekt końcowy: Bonusik Kilka słów ode mnie: Tech Cleaner - szampon o super zapachu cukierków jabłkowych ( zapachy z dzieciństwa ) - Dobrze się pieni, nadaje śliskość, piana utrzymuje sie nawet okolo 5 minut po nałożeniu (zdarzyłem "oblecieć" auto wokół i piana z drugiej strony nadal byla :) ) Dla testów psikałem rowniez Tech Cleanerem bezposrednio na lakier - efekty jak powyżej i nic nie zaschło! Jak widac na zdj. testy również przeszły dywaniki gumowe które ladnie się domyly - nie potrzebne bylo APC :) Po osuszeniu auta bylem zaskoczony efektem "odbicia". Polecam z calego serca! Moj #1 jesli chodzi o produkty od CleanTech Company!:) Prosze o wyrozumiałość - to moj pierwszy test publikowany na forum! Pozdrawiam Maciej
Michał126 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2017 Czy tylko mi to przypomina FX Protect Nano Shampoo?
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 10 Lipca 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2017 Fx protect Nano z tego co wiemy posiada cząsteczki krzemu więc to całkiem inne produkty. Kolor i zapach wybrany według osobistych preferencji (kochamy zielone jabłka )
Michał126 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2017 Ma się rozumieć, ale konsystencja i zapach są tożsame
Rekomendowane odpowiedzi