Jump to content

Koch Chemie Himbeere - koncentrat zapachu do prania ekstrakcyjnego

Daniel23z

Recommended Posts

Witam. Czy ktoś miał do czynienia z wyżej podanym koncentratem? Ewentualnie ktoś może coś polecić? Zapach po formula 90 jest mało wyczuwalny, chciałbym czymś uatrakcyjnić pranie?

Wysłane z mojego SM-N920C przy użyciu Tapatalka

• 4 years later...

@alexander.p https://showcarshine.pl/odswiezacze-i-neutralizatory-do-auta/poorboys-world-air-freshener-vanilla-118ml-tester.html

Latem po miesiącu subtelną nutka była wyczuwalna. Używałem jeszcze jabłkowy zapach , i on najbardziej mi po praniu pasował.

Na alledrogo można wyrwać po 65 zł za litr

22 godziny temu, AudiBlask napisał:

@alexander.p https://showcarshine.pl/odswiezacze-i-neutralizatory-do-auta/poorboys-world-air-freshener-vanilla-118ml-tester.html

Latem po miesiącu subtelną nutka była wyczuwalna. Używałem jeszcze jabłkowy zapach , i on najbardziej mi po praniu pasował.

Na alledrogo można wyrwać po 65 zł za litr

Spoczko, dzięki już w koszyku na po świętach.

FOEN może się sprawdzić, one chyba są na bazie spirytusu.

Muszę rozkminić temat,... 

• 3 weeks later...

@alexander.p Może trochę po czasie ale dodam, że stosowałem i to działa. Sam zapach może jakiś rewelacyjny nie jest ale czuć obecność 🙂 Do ekstrakcji się nada bo jest jakby na bazie wody (nie znam się na tym tylko moje przypuszczenia) ale alkoholu tam nie ma na pewno.  Tenzi ma jeszcze fajne i tanie zapachy i moim zdaniem od poorboys oprócz innego logo niczym nie odbiegają jakością. Trochę odbiegając od tematu to polecam olejki zapachowe tenzi, spryskać filtr kabinowy przy wymianie albo miejsca w dywaniku gdzie wylatuje powietrze z dmuchawy, zapach gwarantowany na długi okres czasu 🙂

• Lubię to 1