_MARECKI_ Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Witam Podczas pozimowego mycia zauważyłem dziwne przebarwienia na lakierze (czarnym) jak by rdzawe. Podczas mycia szamponem nie zeszły, natomiast jak potarłem APC i mikrofibrą to miejscami zeszły. Poprosze o info co to za plamy i jak sobie z nimi poradzić. link do obrazka https://zapodaj.net/a9e36647209f9.jpg.html
Fredi88 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zdjęcie mi kompletnie nic nie mówi bo całe rozmazane. Wygląda jak kawałek granitu (takie zboczenie zawodowe z byłej pracy). Jeśli rdzawy nalot to kup coś na lotną rdzę. Deironizer... jaki to znajdziesz na forum.
_MARECKI_ Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Nie jest rozmazane a ten nalot jest bardzo dobrze widoczny w dolnej części zdjęcia, te jaśniejsze plamki tak to własnie wygląda na żywo.
zegarek Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2017 To jest górna część maski? Trochę wygląda jak plamy po płynie do spryskiwaczy
_MARECKI_ Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2017 To jest akurat dach. Wydaje mi się że ślady po płynie do spryskiwaczy zeszły by przy myciu. Zastanawiam się nad tą lotną rdzą, auto cały dzień stoi obok torów PKP może to ma jakiś związek? Jutro spróbuje Prixem to potraktować.
piotr@sta Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Jeśli chodzi o https://i.gyazo.com/d7f71a72c78c0fde6af ... aa83b7.png to mam takie wrażenie że to odpryski ale jak twierdzisz że nie to deiron (jeśli nie masz i będziesz zamawiał przez neta to kup coś na smołę i glinkę czymś musi to zejść) choć zastanawia mnie to natomiast jak potarłem APC i mikrofibrą to miejscami zeszły.
_MARECKI_ Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Szamponem SG nie zeszło natomiast po APC NIelsen jak potarłem to owszem.
Gozdziu23 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Wyglinkuj lakier i po probemie
Rekomendowane odpowiedzi