Guest Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 Koledzy szukam w Krakowie profesjonalnej myjni , posiadam niespełna czteromiesięczny samochód i potrzebuje , aby ktoś zajął się dbaniem o czystość mego autka i nie chodzi mi tu tylko o mycie ale o wosk, nabłyszczanie zabezpieczenie lakieru tapicerek itd . Ze względu na brak możliwości samodzielnego zajęcia się autkiem zmuszony jestem przekazać to zadanie profesjonalistą a niestety jak do tej pory odwiedziłem w KRK kilka myjni nie mogę powiedzieć żebym był zadowolony i widzę że odbija się to na lakierze ( samochód nie domyty , plamy , smugi ,ryski lub pozostawiające wiele do życzenia materiały czyszczące ) z góry dzięki za pomoc
malkolm Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 raff, wygospodaruj raz w tygodniu godzinę , raz na miesiąc 2 i raz na pół roku dzień i na pewno twoje auto będzie super wyglądało a do tego jeszcze jaka satysfakcja
Guest Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 raff, wygospodaruj raz w tygodniu godzinę , raz na miesiąc 2 i raz na pół roku dzień i na pewno twoje auto będzie super wyglądało a do tego jeszcze jaka satysfakcja coś w tym jest :) [ Dodano: 9 Marzec 2010, 22:21 ] pogadaj z Tomkiem @WashClub. dzięki pogadam pogadam
Blik Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Odświeżę temat - u kogo w Krakowie można teraz dobrze umyć samochód? Ktoś prywatnie lub sprawdzona myjnia ręczna... Od jakiegoś czasu myję zawsze samodzielnie gdy tylko jest okazja to gdzieś zrobić (2 wiadra+masa kosmetyków i szmatek), a tak, to ValletPro Ph Neutral + Gloria FM10 na myjni bezdotykowej w godzinach wieczornych. Tylko tych okazji bywa niestety coraz mniej. Idzie też zima i szukam pewniejszego i sprawniejszego rozwiązania. Możecie polecić jakąś myjnię w Krakowie lub okolicach? Albo jeśli ktoś ma własne super warunki i byłby chętny się nimi podzielić (oczywiście odpłatnie), lub w ogóle się tym zajmuje, to bardzo proszę o kontakt. Pozdrawiam
Recommended Posts