Guest Posted April 21, 2017 Report Share Posted April 21, 2017 Witam, oto dzisiejsi zawodnicy Konsystencja K2 Sigma już widać, jest dość wodnisty, za to Poorboys to coś w stylu kremu, i zapach kokos(smak niestety nie ), petarda za to K2 zapach coś między chemią a migdałami. Nakładane oczywiście: http://i.imgur.com/PKcjCbq.jpg 3 kropeczki i jazda Zawodnicy przed starciem Po nałożeniu Jak widać K2 jest bardziej błyszczące, ale mi bardziej odpowiada PB efekt jak i nakładanie, bo Sigma mocno się rozlewa, i nie miła w dotyku Poorboys K2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał126 Posted April 22, 2017 Report Share Posted April 22, 2017 Widzę, że masz wersję eksportową Sigmy - angielskie napisy i migdałowy zapach. Ja kupiłem wersję dla Kauflandu, która ma polskie napisy i śmierdzi. PB jest dość przystępny cenowo, chociaż i tak porównanie tyczy się produktów z dwóch detailingowych światów Ale Sigma co ma robić, to robi i ja dla niej znalazłem zastosowanie - dla chwilowego efektu i do konserwacji opon na czas leżakowania. Uważam, że te dwie dychy warto wydać i ją u siebie mieć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts