Djmatiii61 Posted April 14, 2017 Report Posted April 14, 2017 Pomożecie mi wybrać kompresor olejowy , chyba ze wy macie jakies już sprawdzone czekam na propozycie .
Djmatiii61 Posted April 15, 2017 Author Report Posted April 15, 2017 Mam zamiar kupić kompresor olejowy jestem pomiędzy firma targed 50 l lub kraft one beda służyły w domowych potrzebach malowanie i nieraz w samochodzie . Ktora lepsza bedzie firma
boT Posted January 30, 2019 Report Posted January 30, 2019 Te kompresory 50l sa większości wszystkie takie same, typowe chinczyki. Ktory nie kupisz to będzie działał... Aczkolwiek opinie ogolnie o narzędziach tagred słyszałem słabe hmm
boT Posted January 31, 2019 Report Posted January 31, 2019 Godzinę temu, jacekmury1 napisał: To co kupić? Ja wybrałbym raczej sprzedawcę którego masz najbliżej siebie, tak aby z wymianą csy też w razie W nie bylo problemów. Przez internet jak. Kupisz to więcej czekania wysyłania, a tak do sprzedawcy na miejscu i po kłopocie, w castoramie znajdziesz czy tez w innym budowlanym tego typu kompresor, tak będzie najprościej 1
Vujek Posted March 29, 2019 Report Posted March 29, 2019 Warto wziąć pod uwagę Stanley najlepiej FatMax, jest dużo modeli 50l. W Castorama też je mają.Wysyłkowo też nie ma stresu bo mają gwarancję doortodoor.Sam takie posiadam i polecam
Recommended Posts