Jump to content

Recommended Posts

Posted

Czy ma ktoś pomysł od czego zrobiło mi się pare plam na lakierze. Piana i szampon ich nie ruszyła. Dopiero delikatne ręczne spolerowanie SwirlX na mikrofibrze. Myślałem juz że coś z lakierem się dzieje ale to było jednak na jego powierzchni

154d5au.jpg

30ddr1j.jpg

2drgyhc.jpg

Posted

Nie, zima mało tych kup było, usuwane na bieżąco. W tych miejscach na pewno kup nie było

Posted

mi ostatnio tak się zrobiło, jakiś zły deszcz mi spadł na samochód, ale wszystko zeszło podczas mycia.

Posted

może stałeś gdzieś, i coś na Ciebie kapało? tak sobie kombinuje:p dawaj glinka, jak nie pomoże do poleruj:) potem powiedz, co pomogło.

Posted

Myślałem też może od płynu do spryskiwacza. Ale z tyłu nad błotnikiem co by tam robił płyn. W sumie jednak jak się szybko jedzie to chlapie po całym aucie. Duzo tych plam nie mam z 10 rozrzuconych po aucie z czego połowo na masce :idea:

Posted

przemas22, to ja bym obstawiał płyn :idea: a co robił z tyłu? jak pryskałeś na tylna szybę to wycieraczka zapewniła mu odlot na błotnik:D

Posted

Ja też obstawiałbym płyn do spryskiwacza. U mnie takie plamy pojawiają się na masce "pod" dyszami spryskiwaczy - jeśli pozwolę im wyschnąć są dość kłopotliwe do usunięcia.

• 2 weeks later...