TOM3K Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2017 Może i było by lepiej , ale przez dobrze oczyszczenie felg chemia nie musiałem tyle machać glinka.
adriand0088 Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2017 Jakby nie bylo najwazniejsze zabys Ty byl zadowolony i efekt osiagniety A co do czyszczenia apc konsoli. Nie bales sie, ze gdzies zrobi sie zwarcie? Chce to zrobic u siebie ale mam takie obawy Aha i napisz mi prosze czy wycierales wszystko szmatka czy z tych szczelin wydmuchiwales kompresorem? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
TOM3K Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2017 O zwarcie się jakoś nie obawiałem, a apc ze szczelin wyciągam mikrofibra z długim włosiem. Kupiłem takie kiedyś w De i maja bardzo długo włos przez co nie mają problemu żeby to wciągnąć
zabiello Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2017 Robota jak najbardziej na +, aż chyba sam muszę się zabrać za wnętrze mojej B8 po zimie
SzymekM Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2017 [ref]TOM3K[/ref], gratuacje - świetna i dokładna robota Jak nakładałeś ten dressing na dywanik gumowy ? Rozcieńczałeś go jakoś ? Nie był zbyt tłusty ? Teraz tylko czekać na
TOM3K Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2017 Dressing nakladalem aplikatorem bez rozcienczania. Trochę go guma wciągnęła a resztę nadmiaru przetarlem fibra
Dawiol123 Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2017 Witam, jestem nowy i mam kilka pytań Po wyczyszczeniu plastików ADBL APC Pro czym najlepiej je nabłyszczyć ? czy one już same od siebie będą się świeciły ? i czym je najlepiej potem zakonserwować Pierwsze wyczyszcz ADBL APC PRO a potem jeszcze ADBL Interior WOW?
TOM3K Opublikowano 22 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2017 Witam, jestem nowy i mam kilka pytań Po wyczyszczeniu plastików ADBL APC Pro czym najlepiej je nabłyszczyć ? czy one już same od siebie będą się świeciły ? i czym je najlepiej potem zakonserwować Pierwsze wyczyszcz ADBL APC PRO a potem jeszcze ADBL Interior WOW? Jak chcesz nabłyszczać plastiki to nie pytaj mnie czym to zrobić. Tu są one tylko wyczyszczone APC i podobają mi się tak jak są oryginalnie tyle, że czyste.
Dawiol123 Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2017 Witam, jestem nowy i mam kilka pytań Po wyczyszczeniu plastików ADBL APC Pro czym najlepiej je nabłyszczyć ? czy one już same od siebie będą się świeciły ? i czym je najlepiej potem zakonserwować Pierwsze wyczyszcz ADBL APC PRO a potem jeszcze ADBL Interior WOW? Jak chcesz nabłyszczać plastiki to nie pytaj mnie czym to zrobić. Tu są one tylko wyczyszczone APC i podobają mi się tak jak są oryginalnie tyle, że czyste. Dzięki za odp, a powiedz mi Leder Versiegelung Colourlock to jest preparat do Konserwacji skóry tak ? Drugie pytanie Czy Skórzane fotele z tyłu czyściłeś Colourlock w wersji Strong ?? czy APC Pro ? Czy na opony i na dywaniki można użyć tego samego produktu w sensie Waxaddict Slicks Tyre Dressing ? czy Lepiej na dywaniki Waxaddict Slicks Tyre Dressing a na opony SlickRims Feeder Tyre Treatment ?? ZYMOL DETAIL WAX - LUXURY WAX do czego uzywałeś? Sorry ze tyle pytań zadaje, ale nowy jestem w tych sprawach i próbuje jak najwiecej się dowiedzieć ( ale zapytać niż potem coś ..... ) Jak byś mi odpowiedział będę wdzięczny
czarnyy Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2017 Super relacja! Tak jak już było mówione - brakuje tylko 3G i będzie malina. Kierownicy zazdroszczę Gałka dalej tak świeci po myciu czy pominąłeś?
TOM3K Opublikowano 23 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2017 Super relacja! Tak jak już było mówione - brakuje tylko 3G i będzie malina. Kierownicy zazdroszczę Gałka dalej tak świeci po myciu czy pominąłeś? Gałka jest ciut dojechana podobnie jak mieszek, który jest przypalony. Obecnie szukam używki w jak najlepszym stanie i z białą nicią. Koszt nowej to 180 euro a używke można kupić za 200 zł tylko ja się zawsze spóźniam
majeczek78 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2017 Miło na to się patrzy. Super robota. Gratki !
Rekomendowane odpowiedzi