keczup Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2017 witam początkujący nie jestem ale nie miałem styczności z białym kolorem jakie polecacie środki do odświeżenia lakieru oraz zabezpieczenia ?
Gozdziu23 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2017 Mogłeś napisać w krótkie pytanie, a nie odrazu nowy pości robić. Ale co do pytania co chcesz zrobić za odświeżenie ? one step, pełna korekta, glaze + wosk ? jakie zabezpieczenie ? jaki budżet Bo jak bez budżetu to korekta + powłoke np: MOHSA
keczup Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2017 do korekty lakieru posiadam wszystko , bardziej mi glaze + wosk ewentualnie powłoka kwarcowa chodzi. Co możecie polecić? budżet bez ograniczeń
Mir540t Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2017 CarPro Essence + CarPro Cquartz UK + CarPro Reload. Jak nie masz ciśnienia na mega trwałość, to Cquartz UK można odpuścić, bo Essence z Reload robi świetną robotę, jeśli chodzi o efekt. Jak auto będzie miało korektę, to Essence Plus zamiast Essence. W zasadzie nie ma nic lepszego na połysk jak Essence, a przynajmniej taka jest moja opinia.
keczup Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2017 można nakładać powłokę bez korekty? mam polerkę rotacyjną tylko jakie środki bez powłoki kwarcowej ? typu glaze i wosk do białego ?
Tomas-sg Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2017 Skoro budżet nieograniczony to takie autko podstawić do studia
keczup Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2017 czemu na łatwiznę iść ? jak zrobię na 1 samochodzie to będę chciał powtórzyć na 2 pozostałych
qba_lle Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2017 Auto dosyć świeże moze np. Taki set poorboysa white diamond i na niego nattys white. Dedykowane do jasnych aut Np.cos takiego z popularnego serwisu aukcyjnego http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6760602491
Mir540t Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2017 Auto dosyć świeże moze np. Taki set poorboysa white diamond i na niego nattys white. Dedykowane podobno do jasnych aut wiec powinno wyjsc calkiem calkiem.Np.cos takiego z popularnego serwisu aukcyjnego http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6760602491 Zestaw słaby z poza tym to: Nie lepiej poczekać aż zadowoleni klienci polecą zamiast reklamować samego siebie?
Rekomendowane odpowiedzi