DZIADZIA Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 689517 Szkoda tylko, że nie montowali tam mocniejszych silników 1.6 jest w tym szerszeniu jest wystarczający Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megachem Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Fajnie wyszło. Taka ciekawostka : jak bylem ostatnio w Hiszpanii widziałęm takie Tigry bez grama rudej! wiem że wydaje sie to niemożliwe ale tak bylo. To jest fajne małe wozidełko ale jak widać nie na nasze drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 689724 widziałęm takie Tigry bez grama rudej! w Polszy też takie widuję, ale są już prawdopodobnie, a raczej na pewno po zabiegach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 dzisiaj postanowiłem na szybko odszczurzyć Tygryska, pogoda w okolicach 3*C więc możana było trochę podziałać... tak to wyglądało zacząłem od feluneczku, standardowo TUGA feluneczek z głowy czas na budę piana SG akcja na dwa wiadra, szamponik ADBL o zapachu COLI osuszanko i mamy tak opłukałem też podwozie i nadkola z soli niestety zabrakło czasu na QD, ale pod koniec tygodnia ma być grubo na plusie, wtedy popełnię zabawę z QD a tak przedstawia się sytuacja z Fusso, położony 19.10.2016 3m się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobryziom Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Auto w idealnym stanie jak na warunki drogowe Pięknie się prezentuje jak na samochód z lat 90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Na pewno będzie się wyróżniać wśród zasolonych furek na ulicach. A interesuje mnie końcówka co to za końcówka i gdzie można dostać ?/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 [ref]Qlimaxss[/ref], takie cudo http://allegro.pl/listing?string=lanca% ... i-1-2-1025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Light03 Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Tigra dostała mnóstwo serca, szacunek za wszechstronne prace wykonaną samodzielnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnyC Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Brawa za determinacje w dążeniu do super efektu końcowego. Jestem pod wrażeniem, good job! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 dzisiaj podobnie jak w klekocie przygotowałem gumiaki na sezon letni wyczochrane szuwaksem od ExceDe po czochranku gumki wystawione na słoneczko do schnięcia, zarzucony Gyeon i poszły na leżakowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 miszcz pierwszego planu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 [ref]rygryss[/ref], powiedz mi fusso ładnie leżał u ciebie na felgach ? Ile tak mniej więcej wytrzymał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 zrobiłem test, więc go ujawnię viewtopic.php?f=34&t=28520 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostrylok Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Dobra robota jak pracujesz w służbie zdrowia to skąd bierzesz na to czas? Chyba że na umowę pracujesz.. Ja na kontrakcie nie mogę wygospodarować na projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 wypracowuję swoje godziny i po temacie, a że system dwunastkowy to czasu nie brakuje, po jutrze 5 dni luzu chyba w klekocie zrobię regenerację zacisków z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 TIGI już na letnim laczku dzisiaj ogarnąłem zestaw zimowy wyschły i do akcji wskoczył PRICKBROT w końcu czas na oponki, umyte ExceDe umyte płynem do naczyń niestety podczas mycia ostatniej opony zaczęło padać i musiałem felunek targnąć do garażu, namaszczenie gumek ogarnę jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 pogoda tragiczna, byłem zmuszony namaszczenie popełnić w garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MsMajor Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 co możesz powiedzieć o tym q2 tire? zadowolony? jak śliskość i trwałość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 bardzo wydajny, przy temp 5,C ciężko się nakłada, a najważniejsze, że się nie błyszczy i opona wygląda naturalnie. Test wytrzymałości będę dopiero sprawdzał. Nasmarowałem zimówki 30.01 i wczoraj ExceDe nie miał co myć w porównaniu ze strona wewnętrzną, która niestety nie była namaszczona... czuję, że będzie to mój ulubiony deressing do gum, muszę tylko jeszcze dorwać ten z lidla na szybkie odświeżenie, daje fajny mat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MsMajor Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 w takim razie, zapisuję ten produkt na liścik do św. Mikołaja ja na szybkie odświeżenie mam car concept - nie musząc dbać o zabezpieczenie dłoni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 ten z lidla kosztował 7 699456 zapisuję ten produkt na liścik do św. Mikołaja wytrzymasz tyle czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MsMajor Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 ten z lidla kosztował 7 699456 zapisuję ten produkt na liścik do św. Mikołaja wytrzymasz tyle czasu pytanie retoryczne Dodane po 30 sekundach: ten z lidla kosztował 7 699456 zapisuję ten produkt na liścik do św. Mikołaja wytrzymasz tyle czasu pytanie retoryczne 7zł za ile ml :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi