Jump to content

Dobre preparaty do mycia silnika

Recommended Posts

Posted

Jakie produkty uzywacie do silnika. Konkrety jakies poprosze. Bo trafiaja sie naprawde brudne i usmarowane smarem i piachem motorki. Ja używam Preparatu ''ECOBRIL''

ecobril0858.jpg

dobrego ale ostatnio nie dal rady jak napotkal grubsza skorupę smaru z piaskiem. Już troszke podeschniętego. Polecam wam go bo służy i do innych myć po odpowiednim rozcieńczeniu. Ogólnie służy do mycia owadów s karoserji. Szukam jakiegos nocniejszego ale zeby lakieru nie wypalił :)

Klijent zajży wszedzie ;)

Posted

:)

Testowane na dłoniach ,lakierze.Jesli daje sie tego po korku na wiaderko to polecam umyc tym sobie autko. Bardzo ładnie sie świeci. Zreszta poczytajcie o tym preparacie. Ale tu chodzi akura to coś mocniejszego. Poszukuje.

Posted
Zreszta poczytajcie o tym preparacie. Ale tu chodzi akura to coś mocniejszego. Poszukuje.
Ty po Polsku piszesz czy po jakiemu?? I po co zakładałeś dwa takie same tematy??
Posted

Bo w myciu silnika nic nie było ciekawego. Pisze szybko i zadko pisze typowo po polsku. Tak juz się przyswyczaiłem. ;)

Teraz nawet nie widze swojego postu. Gdzie sprzeniesiony? Bo w inne nie mam go. 2 takie same zrobiłem przez omyłkę.