Yakuz89 Posted November 22, 2016 Report Share Posted November 22, 2016 Serwus, test nr2 - Wood&Leather Cleaner Butelka identyczna jak w przypadku Krwawej Felgi - nic nie cieknie zawartość - mleczko o miłym lecz słabym zapachu jakby perfumowanym ale ja się nie znam na pewno nie pachnie "skórzanie" co mi jednak nie przeszkadza. Do testu posłuży kawałek tylnej kanapy w Lancii Kappa. Skóra w kolorze szaro-sinym. Nigdy nie czyszczona raczej skóre na siedzeniu podzieliłem na 3 części: prawa większa to W&L Cleaner, lewa górna to nieczyszczony kawałek a lewy dół to "king in the castle" Colourlock Strong. Aplikowałem 3 razy W&L C. i przecierałem fibrą. i odklejamy tasme Produkt przeczyścił tapicerkę która zrobiła się jaśniejsza ze 2 odcienie, a do tego została od razu zakonserwowana. Jest to raczej szybki test bo lece od wczoraj na gripexie a i pogoda nie sprzyja. W&L jest łatwy w użyciu i każdy da rade. Można go używać także do ekoskór i obić skóropodobnych. Nie jest może tak mocny jak C. Strong co widać na fotce, jednak do regularnego dbania o skóry w aucie będzie jak najbardziej ok i będe go używal do czarnej skory mojego Scorpio bo strong zostanie na grubsze sprawy. Plusem jest że nie trzeba używać dodatkowego środka nawilżającego co przyśpiesza prace i można szybko "machnąć" skóry w gablocie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dystrybutor Car_Concept Posted November 24, 2016 Dystrybutor Report Share Posted November 24, 2016 Serwus,test nr2 - Wood&Leather Cleaner Butelka identyczna jak w przypadku Krwawej Felgi - nic nie cieknie zawartość - mleczko o miłym lecz słabym zapachu jakby perfumowanym ale ja się nie znam na pewno nie pachnie "skórzanie" co mi jednak nie przeszkadza. Do testu posłuży kawałek tylnej kanapy w Lancii Kappa. Skóra w kolorze szaro-sinym. Nigdy nie czyszczona raczej skóre na siedzeniu podzieliłem na 3 części: prawa większa to W&L Cleaner, lewa górna to nieczyszczony kawałek a lewy dół to "king in the castle" Colourlock Strong. Aplikowałem 3 razy W&L C. i przecierałem fibrą. i odklejamy tasme Produkt przeczyścił tapicerkę która zrobiła się jaśniejsza ze 2 odcienie, a do tego została od razu zakonserwowana. Jest to raczej szybki test bo lece od wczoraj na gripexie a i pogoda nie sprzyja. W&L jest łatwy w użyciu i każdy da rade. Można go używać także do ekoskór i obić skóropodobnych. Nie jest może tak mocny jak C. Strong co widać na fotce, jednak do regularnego dbania o skóry w aucie będzie jak najbardziej ok i będe go używal do czarnej skory mojego Scorpio bo strong zostanie na grubsze sprawy. Plusem jest że nie trzeba używać dodatkowego środka nawilżającego co przyśpiesza prace i można szybko "machnąć" skóry w gablocie. Dokładnie tak jak napisałeś, założeniem produkcji tego preparatu było systematyczne czyszczenie wraz z zakonserwowaniem powierzchni. Jeżeli użył byś szczotki do czyszczenia skór nawet z miękkim włosiem efekt byłby podobny( nie taki sam mocno podkreślam) do Colourlock Strong. Jak spróbujesz ze szczotką fajnie jak coś wrzucisz;) Pamiętaj jeszcze że jest to w pełni ekologiczny produkt! Jakbyś chciał porównywać czyściwo Colourlock Strong do naszego produktu to musiałbyś wybrać POWERCLAN CAR. Nie mniej jednak dziękujemy za opinie i wywiązywanie się z naszych ustaleń Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts