pawelkoralus Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Cześć! Idąc z duchem czasu, zapraszam do śledzenie moich zmagań z Mondkiem na www.facebook.com/MondeoProjectGHIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiju91 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Mam pytanie odnosnie tej polerki Bass Polska. Jak Ci sie na niej pracowało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FakeRiderr Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 O grubo. Ale arsenał a praca i fotki na 6+ gratuluje roboty :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WieckowskiArtur Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 bardzo fajna , obfita w zdjęcia realizacja to się chwali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Cześć! Nie myślcie że przestałem dłubać w Mondziaku, obecnie zbieram materiał na kolejną relację 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Po dłuższej przerwie wielkie cześć! Niestety nie udało mi się dokończyć relacji z mijającego roku Na pocieszenie Małe podsumowanie prac wykonanych : Zmiany wizualne: - Dolna kratka zderzaka (po 2lifcie) - Nowa gałka i mieszek zmiany biegów - Nowe nakładki na pedały sprzęgła oraz hamulca - Regeneracja ramion kierownicy - Nowe obszycie skórzane kierownicy - Dokładka zderzaka przód/tył (Titanium) - Listwa chrom zderzaka przedniego (Titanium) - Lampy tył (po 2lifcie) - Reflektory soczewkowe - Grill (po 2lifcie) - Kierunkowskazy boczne białe (po 2lifcie) - Halogeny przeciwmgielne (TYC) - Osłony kielichów - Komplet wnętrza "Camel" skóra beżowa - Jasne pasy bezpieczeństwa - Emblematy GHIA (ASO) - Napis "MONDEO" (ASO) - Napis "GHIA X" (ASO) - Malowanie listew zderzaka (przód/tył) - Wymiana przycisków grzania szyb - Wymiana przycisku świateł awaryjnych - Wymiana listw progowych (ASO) - Nowy korek wlewu paliwa - Wymiana uchwytu na kubek Części eksploatacyjne: - Wycieraczki przód/tył(Ford Premium) - Sworzeń wahacza lewy przód (Lemforder) - Filtr i olej (Motorcraft) - Dwu-masa, sprzęgło, docisk (ASO) - Płynu hamulcowego (MOTUL RBF 660) - Nowy układ wydechowy - Nowe osłony cieplne (ASO) - Termostat (ASO) - Nowy pas podokienny (ASO) - Nowe koło pasowe wału korbowego (ASO) - Konserwacja podwozia - Nowa wykładzina bagażnika - Oryginalne wygłuszenie bagażnika - Sprężyny Eibach Pro-Kit - Czujniki parkowania - Poduszka skrzyni biegów - Poduszka silnika - Wymiana przewodu spryskiwacza - Poprawa zamocowania intercoolera - Regeneracja zacisków hamulcowych - Poduszka amortyzatora przód - Wymiana opasek układu wydechowego - Malowanie ramion wycieraczek - Zestaw tarcz Textar i klocków ceramicznych Ate (oś przednia) - Zestaw tarcz plus kocki ATE (oś tylna) - Dolny zaczep mocowania osłony akumulatora (ASO) - Nowa górna osłona akumulatora (ASO) - Akumulator (ASO) - Nowa osłona silnika (zamiennik) - Opony zimowe Nokian WR D4 - Napełnienie i dezynfekcja klimatyzacji Doposażenie: - Automatycznie otwierana klapa bagażnika (Sprężynki JARTECH,siłowniki Laguny II) - Częściowe oświetlenie LED - Tempomat - Dysza spryskiwaczy mgłowa (Mondeo MKII) - Kluczyk "scyzoryk" - Wygłuszanie podłogi (STP SILVER mata butylowa + Pianka) Detailing: - Dwu etapowa korekcja lakieru - Zabezpieczenie lakieru woskiem FINISH KARE 1000P - Zabezpieczenie szyb powłoką Carbon Collective Platinum Glass Coating - Zabezpieczenie elementów skórzanych GYEON Q2 LeatherCoat - Zabezpieczenie elementów plastikowych POORBOY'S WORLD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 @pawelkoralus widziałem efekty na Facebooku jestem pod wrażeniem, fajnie wyglądają Twoje mody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Mundek jeździ i ma się dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihau12 Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 piękny, swoje lata ma a wygląda jak niemal nówka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 19 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Pomimo braku mojej aktywności na forum Mondeo cały czas jest dopieszczane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 2 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Mundek żyje i ma się dobrze 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aabbcc123 Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Piekne z zewnatrz, a ile wlewasz ml oleju na 1tys km? No chyba ze juz robiles silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 @pawelkoralus gdzie Ty się podziewałeś ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_t11 Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 @pawelkoralus czyżby szykowała się jakaś gruba aktualizacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Mondolot żyje, ostatnio dostał PPf na reflektpry oraz liusterka ;) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 @pawelkoralus kupę lat zawsze lubiłem oglądać Twoje relacje. Pewnie czas nie pozwala, czy kosmetyki sprzedałeś? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 @maciek-drummer Raczej zapierdziel w Studio. Z tego co wiem Paweł ma kilka giga zdjęć z Mondeo. Tylko czasu brakuję na wrzucenie fotek i opisu. Chodź jestem zdania podobnego abyś wrzucił coś a nie Tylko skrawki 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 W dniu 4.04.2021 o 08:52, maciek-drummer napisał: @pawelkoralus kupę lat zawsze lubiłem oglądać Twoje relacje. Pewnie czas nie pozwala, czy kosmetyki sprzedałeś? Kosmetyków tylko przybywa, bo własne studio otworzyłem. Także czas i jeszcze raz czas, a raczej jego brak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 To fajnie słyszeć, że wypłynąłeś na szerokie wody. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 3 godziny temu, pawelkoralus napisał: własne studio otworzyłem W takim razie wszelkiej pomyślności. Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Ta znajomość rozpoczęła się od tego forum! Od samego początku prowadzenia profilu (2017r) jednym z pierwszych obserwujących ten profil był Michał z którym "kojarzyliśmy" się już dwa lata wcześniej z forum kosmetykaaut.pl Po tych kilku latach znajomości, miałem zaszczyt towarzyszyć mu na własnym ślubie jako fotograf i gość weselny. Dzięki Michał! 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekST220 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Gdzie robiles przednie soczewki? Na jakich podzespolach ? Roznica pewnie kolosalna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 43 minuty temu, JacekST220 napisał: Gdzie robiles przednie soczewki? Na jakich podzespolach ? Roznica pewnie kolosalna? Zleciłem takową zmianą ze zwykłych na biled, przepaść w stosunku do standardowych przeogromna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekST220 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 W dniu 17.08.2021 o 13:03, pawelkoralus napisał: Zleciłem takową zmianą ze zwykłych na biled, przepaść w stosunku do standardowych przeogromna Podeslalbys jakies namiary na te firme, jaki byl koszt na jakich czesciach..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi