stawek Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2016 Witam. Koledzy jak mogę "zafarbować" czy też nadać jednolity kolor na całym tym fragmencie widocznym na zdjęciu? https://zapodaj.net/b4696194fd7f7.jpg.html Wytarło się to już trochę od przedramienia i nie wygląda najlepiej :-/ Ostatnio umyłem to apc i wygląda chyba jeszcze bardziej blado :-/
Pit_Krk Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2016 [ref]stawek[/ref], nauczysz się kiedyś wstawiać zdjęcia a nie linki?
Yakuz89 Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2016 Jakis krem renowacyjny? Urad albo podobny....tylko moze Ci łokiec farbowac i trzeba powtarzac zabieg...
Bio Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2016 A ja dla odmiany polecam kupić boczek drzwi, bez tej januszowej wstawki
stawek Opublikowano 29 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2016 A ja dla odmiany polecam kupić boczek drzwi, bez tej januszowej wstawki Tylko nie wiem czy jest w czym wybierać, żeby czasem gorszego nie kupić :-) W pierwszej kolejności wolałbym to jednak jakoś pomalować. Pit_Krk, a Ty się nauczysz odpowiadać na pytania czy nadal będziesz nabijal posty bez sensu?
Rekomendowane odpowiedzi