Jump to content

Meguiars Air Re-fresher

Recommended Posts

Posted

Ja dwa razy używałem Wurth Quick Fresh, ale był prawie połowę tańszy. Mogę powiedzieć tyle, że teraz już nie kupię czegoś takiego, a przynajmniej za tyle pieniędzy. Za to samo miałbym ozonowanie, które byłoby bardziej pewne. Zapach było czuć dwa dni. A zapachy chyba pochłonęła soda, którą wstawiłem do auta. Teraz nie czuć nic. Coś takiego kupię sobie na wiosnę w lidlu za 8 zł, a da identyczny efekt.

Posted

generalnie u mnie ejst taki niuans że klime mam ozonowana regularnie i z niej nic nie śmierdzi natomiast mam w środku auta jakiś dziwny zapach nie zbyt silny, coś jak lekka wilgoć połaczona z zapachem jakiegoś tworzywa, utrzymuje sie prawie że od nowości.

Posted

A wsyp w jakiś pojemnik sody i postaw w samochodzie, może coś pomoże a koszt będzie znikomy. Tylko nie zapomnij o nim jak będziesz ruszał :D

Posted
ktoś stosował ten specyfik ? ...

Używam go i polecam znajomym, wszyscy bardzo zadowoleni, zapach utrzymuje się około 2 tygodni, u nie których nawet dłużej ale to zależy od wielu czynników. Każda z osób które spróbowały zamawia kolejne.

Ale cena niestety wysoka. Liqiud Moly też ma podobny preparat, troszkę tańszy, też pozostawia bardzo przyjemny zapach .

Posted

48 zł to nie jest dla mnie dużo o ile to faktycznie dziala. Pozostawienie zapachu to wiesz można prysnąć odświerzaczem w sprayu sporo ich jest i też bedzie pachnieć, ciekawe tylko czy to choć w minimalnym stopniu eliminuje zapachy z auta, bo co dwa tygodnie to stosować za 48 zł to jednak za dużo, myślałem o jednorazowej akcji :)

Posted

Jakbyś kupił to daj znać. Ale ja ze swojej strony jednak nie polecę tego typu produktów, przynajmniej nie za taką cenę.

• 5 months later...
Posted
ktoś stosował ten specyfik ? przypadł mi do gustu jak obejrzałem filmik, cena jest przystepna, pytanie czy faktycznie eliminuje jakieś zapachy czy tylko "maskuje"

https://meguiars.pl/blog/szybkie-porady ... esher.html

Nie polecam. Kupiłem raz na próbę i się zawiodłem. Kiepska trwałość zapachu i bardzo słabe maskowanie. Teraz od kilku miesięcy regularnie stosuje stripper sceny. Autko fajnie nim naszło i zapach utrzymuje się juz długo. Psikam tylko raz na 2 tygodnie aby utrwalić i jest git. Zapach super, nawet kobitki zachwyca.