Przemek Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 sebba, oczekuję Cię Zapewniam, że będzie mnóstwo roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 z tym AIO i warstwami miedzy colli to jest tak że jesteśmy świadomi tego generalnie to nie był taki pro detailing a raczej rapiddetailing takie odświeżenie lakieru głębsze rysy zostały większość swirlsów zeszło , nie było na to czasu. ale dużo pozytywnych opini dzięki panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Najgorsze jest to, że jak w maju przeprowazimy głębsza analizę lakieru, to już nikt tego nie zauważy... Chyba, że będzie ją przeprowadzał sam mistrz ceremoni Metys ze swoim podopiecznym Łukaszem (a może na odwrót). Ale jeszcze raz dziekujemy wspólnie z nOx'em, bardzo na nas pozytywne opinie działają motywująco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wax-master Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Fajna robota i relacja dodatkowo plus dla Przemka za fachowe pozowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 szakunec za robotę wiem wiem jakoś tak z automatu wycinałem nr ale potem stwierdziłem poco ? no właśnie. I tak wiadomo kto kradnie te fury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 15 Marca 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Dla mnie bomba efekt!!! Wasz efekt pozytywnie mnie nastawił przed zrobieniem swojego auta również srebrny metalic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Arek, gdzieś na forum o pastach, colli 476 vs 915 chyba w dziale woskowanie lakieru przeczytałem, iz Colli 915, którego użyliśmy przy Foresterze sprawia, że lakier staje się szklisty. I tak naprawdę efekt tego jest widoczny. I to nawet bardzo. Mi się osobiście strasznie podoba przy kolorze typu srebrny i szampański taki efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi