dizel1982 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Witajcie, Chciałem Was zapytać, czy miał ktoś z Was do czynienia z autem jakim jest Alfa Romeo Giulietta? Będę przeprowadzał na nim korektę ale nie mogę znaleźć nigdzie informacji co do lakieru. Czy na alfach lakiery są raczej twardsze czy nie koniecznie? Kolor samochody to czarny ale nie metalic, zwykły czarny lakier. Na pierwszy rzut oka jak robiłem próbkę ręcznym padem + UC to wydaje się być dość twardy ale to może być mylne wrażenie dlatego chętnie zasięgnął bym porady kogoś kto miał już do czynienia z tym autem w takim kolorze.
Dreamer42 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Ja bym obstawiał miękki, jak to alfoski.
dizel1982 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Właśnie kompletnie nie wiem jaki lakier ma alfa bo nigdy nie miałem z tym samochodem do czynienia, robiłem opla i w oplu lakier jest twardszy, zrobiłem hondę gdzie lakier jest strasznie delikatny u cieniutki ale z alfą jeszcze do czynienia nie miałem.
marcinz Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Mam 159 czarną. Od samego patrzenia powstają rysy.... Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi