Jump to content

Kierownica zniszczony plastik

Romanesku

Recommended Posts

Jeżeli chodzi o to czarne wytarte to nie plastik tylko wytarta skóra.

Wyjście na szybko ale mniej trwałe to pomalować farbą do skóry -renoskór-malowałem w focusie mk1 i efekt całkiem fajny-po pół roku sprzedałem auto i jak to teraz wygląda to nie wiem

Drugie wyjście to obszyć na nowo -większe koszty ale co nowe to nowe.

ja miałem taki dinks w trochę innym miejscu ale bardzo ładnie się płynna folia natryskowa full dip sprawdziła. Do odświeżania różnych elementów się nadaje. Sam robiłem jeszcze tym felgi, ale to akurat matowym i to w sprayu, bo najwygodniejsze w aplikacji : automar.net.pl/produkt,521,full_dip_gun_metal_mat Zobacz sobie na ich facebook Full Dip Polska bo mają spoko filmiki do tego.

• 2 weeks later...
  • 7 months later...
  • 2 weeks later...

Zdecydowałem się na oklejanie folią elementów kierownicy i uchwytów drzwi.Z demontażem uchwytów drzwi nie będzie problemu , jednak z kierownicą może być problem. Będę pierwszy raz oklejał folią , czy muszę zdemontować elementy kierownicy do oklejenia czy da się okleić na kierownicy ?9f9662f7feed42f08460311c98758dee.jpg7317c6c63939957e58886ffe9baa387f.jpg0632cbf15261989aa91de6dfb260d7a6.jpg