Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jeżeli chodzi o to czarne wytarte to nie plastik tylko wytarta skóra.

Wyjście na szybko ale mniej trwałe to pomalować farbą do skóry -renoskór-malowałem w focusie mk1 i efekt całkiem fajny-po pół roku sprzedałem auto i jak to teraz wygląda to nie wiem

Drugie wyjście to obszyć na nowo -większe koszty ale co nowe to nowe.

Posted

Schodzi farba z plastiku więc jak chcesz to zrobić.Tylko malowanie na nowo bądź nowy element lub cała kiera

Posted

ja miałem taki dinks w trochę innym miejscu ale bardzo ładnie się płynna folia natryskowa full dip sprawdziła. Do odświeżania różnych elementów się nadaje. Sam robiłem jeszcze tym felgi, ale to akurat matowym i to w sprayu, bo najwygodniejsze w aplikacji : automar.net.pl/produkt,521,full_dip_gun_metal_mat Zobacz sobie na ich facebook Full Dip Polska bo mają spoko filmiki do tego.

• Dystrybutor
Posted

Obszyj skóra za 100. Nie baw się w nic. Plastik oklej folią i nara

• 2 weeks later...
  • 7 months later...
Posted

Ja bym próbował to machnąć lakierem vinylowym takim jak full dip. Jak to Ci sie nie utrzyma (choc powinno wedlug mnie) to nie bedziesz mial problemów ze zdjęciem.

• 2 weeks later...
Posted

Zdecydowałem się na oklejanie folią elementów kierownicy i uchwytów drzwi.Z demontażem uchwytów drzwi nie będzie problemu , jednak z kierownicą może być problem. Będę pierwszy raz oklejał folią , czy muszę zdemontować elementy kierownicy do oklejenia czy da się okleić na kierownicy ?9f9662f7feed42f08460311c98758dee.jpg7317c6c63939957e58886ffe9baa387f.jpg0632cbf15261989aa91de6dfb260d7a6.jpg

Posted

[ref]Romanesku[/ref], da się na kierownicy, ale trzeba się postarać i dobrze upchać folie w zakamarki

Posted

Weź sobie primer 3M pod folię i będzie mocno trzymało nawet na brzegach nawet jak mocno ponaciągasz folię ;)