Jump to content

Recommended Posts

Posted

W swojej działalności używam najczesciej produktów firmy Atas.

http://www.parys.pl/diy/atas.html

Plastiki na dole zderzaków to nas zpoczciwy Plak. Listwy to mam mleczko ale juz nie pamiętam firmy. Postaram się je odnależć. Maczam na gąbke i jazda :)

Posted
ATAS to jeden z najbardziej znanych i cenionych producentów chemii i kosmetyków samochodowych w całej Europie.

A w Polsce zasłynął z produkcji plaka.

Polecam zamiast bełkotu producenta, poczytać trochę forum i popróbować a szybko zmienisz preferencje ;)

Posted

Nie używałem fotoszopa. Nawet go nie posiadam. Sa tylko cienie pogłębione i nic wiecej.Tak udało sie zrobić.

Posted

Łapek``, Listwy to mam mleczko ale juz nie pamiętam firmy`` hmm troche mało profesjonalnie to brzmi...witamy,witamy.Poczytasz forum to chyba sie coś zmieni!?:)

Posted

Dotre się. Poprostu niektóre produkty kupiłem bardzo dawno i nie widac już co to może byc. Kupuje w ilościach po 10 litrów wszystko. No prucz plaka i zapachów, które używam(dr marcus w atomizerku)

Ale znalazłem to moje cudne mleczko do plastiku i listw. Ta butelka starcza mi już 2 lata. Przed wiosną dopiero mi sie skończy. :|

I nawet staniało.

935191986.jpg

Posted

Łapek, nie obraź sie ale z tych zdjec nic nie wynika ;) Owszem to są ładne zdjecia do sprzedazy czy prezentacji auta ale nie do prezentacji wyników czyszczenia auta 8-)

Posted
Bedą jak bede miał brudne autko i zrobie przed i po

rób poszczególna panele "przed" i "po" i to z bliska. Oczywiście zdjecia całego auta też sie przydadzą, ale najlepiej wykonana pracę widać na zblizeniach i zdjeciach pojedynczych paneli.

Posted

Świetna robota, ale przydało by się więcej fotek ;)