MacGY Posted July 2, 2016 Report Posted July 2, 2016 Witam, Panowie, czy istnieje jakiś sklep internetowy z dobrą wyszukiwarką części zamiennych do Numatica czy trzeba zamawiać u dystrybutorów? Z nieznanych przyczyn lekkiemu poluzowaniu uległa w moim Georgu część widoczna na zdjęciu: - nie wygląda na drogą ( ) i nie wiem czy warto oddawać odkurzacz na gwarancję czy sobie odpuścić i dokupić we własnym zakresie. Wygląda to tak, że ta czarna częśc trzyma na dwóch zatrzaskach pierścień w korpusie odkurzacza do którego montuje się rurę. Przy demontażu odkurzacza po praniu zauważyłem, że ta czarna część jest przekoszona, wyskoczyła z jednego zatrzasku i dała się bardzo łatwo wyjąć. Po wyjęciu stwierdziłem, że musiała się obrócić osiowo i zatrzaski lekko się uszkodziły, spłaszczyły się i straciły pewne i stabilne mocowanie. Nie wiem jak to się mogło stać, bo odkurzacza używam zgodnie z instrukcją i przeznaczeniem, nie siłowałem się z tym elementem. W takim stanie da się pracować, ale przy demontażu łatwo przetrącić ten element np. zbiornikiem na chemię podczas wyjmowania z korpusu.
e30rs Posted July 8, 2016 Report Posted July 8, 2016 Mam calego Henrego na czesci jak by ktos byl zainteresowany Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts