Jump to content

Recommended Posts

Posted

Potrzebuje środka do zabezpieczenia winylowego dachu w MX5. Szukam czegoś co by uelastyczniło troche tworzywo i dało ładny czarny kolor. 303 biore pod uwagę ale wolałbym coś co mocniej czerni i najlepiej w żelu/płynie.

Znalazłem coś takiego

3M Marine Outdoor Vinyl Cleaner Treatment

środek 3M do zabezpieczania vinylowych dachów na łodziach. Używał ktoś może ? Jakieś inne sugestie ?

• 1 month later...
Posted
mutra, Ja niebawem też będę kupował tego typu środek, na razie wpadł mi w oko ten produkt http://showcarshine.pl/pielegnacja-dach ... abrio.html.

Jakbyś użył tego 3m to daj znać w temacie.

Kupiłem tego 3M. póki co jestem bardzo zadowolony. przyciemnia super, nie spływa z deszczem. Trochę upierdliwy w aplikacji - trzeba dobrze wetrzec okrężnymi ruchami (mój dach ma porowatą fakturę, na gładkim pewnie byłoby łatwiej) Butelka sądzę że wystarczy na 6-8 razy na mój dach (mx5 więc stosunkowo mały). Zdecydowanie polecam o ile jeszcze nie kupiłeś Renovo.

Posted

Dzięki za opinnie :good:

Ja również mam porowatą strukturę, także wiem, że aplikacja nie należy do najprzyjemniejszych.

A gdzie kupowałeś tego 3M?

• 3 months later...
Posted

Witam ,,, mam pytanko jakim płynem czyścic podsufitkę w aucie ,,,,i co sadzicie o trenador pod kompresor ,sprawda sie ??? Otwarłem działąlnosc karchera i chciałbym dowiedziec sie pare porad od fachowców

Posted
Witam ,,, mam pytanko jakim płynem czyścic podsufitkę w aucie ,,,,i co sadzicie o trenador pod kompresor ,sprawda sie ??? Otwarłem działąlnosc karchera i chciałbym dowiedziec sie pare porad od fachowców

Polecam poczytac forum w odpowiednich dzialach masz piekne tematy z odpowiedziami na Twoje pytania