mutra Posted June 16, 2016 Report Posted June 16, 2016 Potrzebuje środka do zabezpieczenia winylowego dachu w MX5. Szukam czegoś co by uelastyczniło troche tworzywo i dało ładny czarny kolor. 303 biore pod uwagę ale wolałbym coś co mocniej czerni i najlepiej w żelu/płynie. Znalazłem coś takiego 3M Marine Outdoor Vinyl Cleaner Treatment środek 3M do zabezpieczania vinylowych dachów na łodziach. Używał ktoś może ? Jakieś inne sugestie ?
atvmmz Posted August 6, 2016 Report Posted August 6, 2016 mutra, Ja niebawem też będę kupował tego typu środek, na razie wpadł mi w oko ten produkt http://showcarshine.pl/pielegnacja-dach ... abrio.html. Jakbyś użył tego 3m to daj znać w temacie.
mutra Posted August 11, 2016 Author Report Posted August 11, 2016 mutra, Ja niebawem też będę kupował tego typu środek, na razie wpadł mi w oko ten produkt http://showcarshine.pl/pielegnacja-dach ... abrio.html.Jakbyś użył tego 3m to daj znać w temacie. Kupiłem tego 3M. póki co jestem bardzo zadowolony. przyciemnia super, nie spływa z deszczem. Trochę upierdliwy w aplikacji - trzeba dobrze wetrzec okrężnymi ruchami (mój dach ma porowatą fakturę, na gładkim pewnie byłoby łatwiej) Butelka sądzę że wystarczy na 6-8 razy na mój dach (mx5 więc stosunkowo mały). Zdecydowanie polecam o ile jeszcze nie kupiłeś Renovo.
atvmmz Posted August 11, 2016 Report Posted August 11, 2016 Dzięki za opinnie Ja również mam porowatą strukturę, także wiem, że aplikacja nie należy do najprzyjemniejszych. A gdzie kupowałeś tego 3M?
mutra Posted August 13, 2016 Author Report Posted August 13, 2016 kupowałem na ebay.co.uk ale w polsce jest do dostanie w sklepach żeglarskich bez problemu
krzychu 35 Posted November 21, 2016 Report Posted November 21, 2016 Witam ,,, mam pytanko jakim płynem czyścic podsufitkę w aucie ,,,,i co sadzicie o trenador pod kompresor ,sprawda sie ??? Otwarłem działąlnosc karchera i chciałbym dowiedziec sie pare porad od fachowców
TfB Posted November 21, 2016 Report Posted November 21, 2016 Witam ,,, mam pytanko jakim płynem czyścic podsufitkę w aucie ,,,,i co sadzicie o trenador pod kompresor ,sprawda sie ??? Otwarłem działąlnosc karchera i chciałbym dowiedziec sie pare porad od fachowców Polecam poczytac forum w odpowiednich dzialach masz piekne tematy z odpowiedziami na Twoje pytania
Recommended Posts