dmxzor Posted June 2, 2016 Report Posted June 2, 2016 Szanowni Państwo, Poniżej wrzucam zdjęcia wskazujące stan plastików i jednego miejsca na fotelu skórzanym. Chciałbym uzyskać informację w jaki sposób mogę pozbyć się tych wszystkich niedoskonałości oraz gdzie zwrócić się (w okolicach Wwy) do naprawy miejsca na fotelu? [mod=krd]za duże zdjęcia[/mod]
Gesiu_15 Posted June 2, 2016 Report Posted June 2, 2016 Ja osobiście bym zmatowił ten lakier z plastików i pomalowal lakierem strukturalnym z BOLL .
dmxzor Posted June 2, 2016 Author Report Posted June 2, 2016 Czego użyć do zmatowienia ? Co z pasami?
dmxzor Posted June 2, 2016 Author Report Posted June 2, 2016 Jakieś jeszcze pomysły? A co ze skóra w fotelu?
Gesiu_15 Posted June 2, 2016 Report Posted June 2, 2016 dmxzor, daj ci pierwszy lepszy filmik z brzegu , co do plastików Co do skóry to nwm może warto podjechać do szpeca co się zna to doradzi . Plastiki możesz sobie jak napisał obkleić carbon czy jak tam chcesz .
W1Michal Posted June 2, 2016 Report Posted June 2, 2016 ja bym dał na hydrografike i zrobił np w carbon czy coś
mutra Posted June 2, 2016 Report Posted June 2, 2016 Ja bym najpierw wyczyscił porządnie plastiki i zobaczył z czym tak naprawde masz do czynienia. Czerwony plastik na zapieciu pasów spróbowałbym spolerować- tam nie ma faktury więc nie powinno byc problemu. Co do skóry to pewnie da się te rysy wypełnić - popytaj speców od skóry w odpowiednim dziale.
dmxzor Posted June 3, 2016 Author Report Posted June 3, 2016 Dzięki za pomoc Będę działać od przyszłego tygodnia ;>
Recommended Posts