Jump to content

Recommended Posts

Posted

Szanowni Państwo,

Poniżej wrzucam zdjęcia wskazujące stan plastików i jednego miejsca na fotelu skórzanym.

Chciałbym uzyskać informację w jaki sposób mogę pozbyć się tych wszystkich niedoskonałości oraz gdzie zwrócić się (w okolicach Wwy) do naprawy miejsca na fotelu?

[mod=krd]za duże zdjęcia[/mod]

Posted

Ja osobiście bym zmatowił ten lakier z plastików i pomalowal lakierem strukturalnym z BOLL . :)

Posted

A może dać do flokowania lub hydrografiki...?

Posted

dmxzor, daj ci pierwszy lepszy filmik z brzegu , co do plastików :) Co do skóry to nwm może warto podjechać do szpeca co się zna to doradzi . Plastiki możesz sobie jak napisał obkleić carbon czy jak tam chcesz .

Posted

Ja bym najpierw wyczyscił porządnie plastiki i zobaczył z czym tak naprawde masz do czynienia. Czerwony plastik na zapieciu pasów spróbowałbym spolerować- tam nie ma faktury więc nie powinno byc problemu. Co do skóry to pewnie da się te rysy wypełnić - popytaj speców od skóry w odpowiednim dziale.