Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dzień Dobry Wszystkim

W imieniu SONAX Polska oraz Flex Polska mam wielką przyjemność zaprosić Was na kolejną odsłonę Flex & SONAX Detailing Day.

Spotkanie będzie się odbywało podczas targów MOTO SHOW w Krakowie, w dniu 21.05.2016.

Szczegóły znajdziecie pod poniższym linkiem:

https://www.facebook.com/SONAXPL/photos ... =3&theater

Gorąco zapraszam, gdyż tym razem oprócz wspólnej pracy, zabawy oraz wymiany doświadczeń będziemy mogli pomóc dzieciom z Hospicjum w Rzeszowie.

Nie będziemy prowadzili sprzedaży produktów, cały dochód z imprezy zostanie przekazany Stowarzyszeniu "Piękne Anioły"

Ps. Jak zwykle przewidziane są dyplomy oraz ciekawe konkursy z (mam nadzieję) atrakcyjnymi nagrodami.

Posted

1. Msky - na maila poszło :) czekam na odpowiedź :D

Posted
Tez byl bym zainteresowany, pytanie ile miejsc itd [sMILING FACE WITH SMILING EYES]

Ilość miejsc jest niestety ograniczona z przyczyn lokalowych.

Zależy nam również aby zapewnić najwyższą możliwą jakość spotkania.

Myślę, że 20-30 osób będzie miało odpowiedni komfort pracy

Ps. Listy szybko się zapełniają :)

Posted

Co decyduje o wpisaniu na listę uczestników? - kolejność, wpłata? Czy może prześwietlacie kogo warto brać ;)

Posted

Co decyduje o wpisaniu na listę uczestników? - kolejność, wpłata? Czy może prześwietlacie kogo warto brać ;)

Tylko kolejność.

Wszelkie wpłaty są uiszczane na miejscu do specjalnej puszki, która zostanie przekazana Stowarzyszeniu "Piekne Anioły".

Ps. My nikogo nie prześwietlamy, nikogo nie podsłuchujemy i nie śledzimy - od tego są inni "specjaliści". Zdarza nam się czasami coś mocno doświetlić, ale tylko po to aby zobaczyć, czy nie ma hologramów i czy lakier został ładnie wypolerowany ;)