Jump to content

Pomoc w otwarciu myjni

Recommended Posts

Posted

Witam

Jestem na etapie zaopatrzania mojej myjni w środki czyszczące.Mowa tu o środkach Meguiars.Potrzebowałbym listę najlepszych środków i najbardziej przydatnych do pielęgnacji samochodów .Kwota jaką chce przeznaczyć na te środki to 5tys wliczając tutaj szczotki gąbki , ręczniki , pasty szampony itd .Oczekuje konkretnych odpowiedzi z góry dziękuje

Posted

a może trochę wkładu własnego? dlaczego uważasz, ze ktoś ma to zrobić za Ciebie? o większości środków już sporo napisano, zaproponuj zestaw za 5000, a wtedy ktoś coś skomentuje, podpowie na czym zaoszczędzić, czego dokupić. a tak to temat do kosza zaraz poleci.

Posted

Phillip, Myslę, że rozsądnym posunięciem byłoby napisanie na PW do Łukasza, admina, ma listę Megsa na dole forum w "Sprzedam" i najwięcej Ci powie o tych środkach. Poza tym ceny też ma dobre :good:;)

Posted

jeżeli megs to najrozsądniej i najekonomiczniej zainwestować w środki z linii Detailer przeznaczonych właśnie dla myjni

Posted

Do myjni to seria Detailer i tyle. Sam sobie musisz określić co konkretnie będziesz potrzebował. Większość z nas to pasjonaci a nie przemysłowcy.

Oczekujesz konkretnych odpowiedzi ale sam nie napisałeś nic konkretnego tj :jak będziesz mył,ile stanowisk, w jaki sposób, jaki poziom chcesz reprezentować itp itd

Posted

Jak wam przeszkadza to po prostu nie piszcie. Zaczyna mnie irytować to narzekanie. To dział pomocy a nie jęczenia :)

Posted

koledzy dobrze mówią, seria detailer megsa, wylicz ile to kasy będzie kosztowało i zobaczysz co dalej. Lokal z uprawnieniami przygotowany pod myjnie masz?